Karate Katten

Karate Katten

Längesen sist

Jahapp...då sitter jag här igen och skriver ner några rader...det var ett tag sen som jag skrev sist, har bara jobbat och jobbat hela tiden...ska jobba hela söndagen också 05.30-18.10 tror jag det var...not nice.

Idag ska vi till Grythyttan och fira mamsen...hon fyller år på måndag så det blir kalas idag med smörgåstårta...yammie!

Annars har det väl inte hänt så himla mycket, har ju bara jobbat!
Börjar längta oerhört mycket till våren, vill att det ska bli varmare, snön smälter bort det blir knoppar på träden och tussilago!

Det var så länge sen som jag skrev så jag har fan tappat räkningen på vad jag räknade ner till! Det ska bli kul iaf...börjar närma sig med stormsteg!

Kollade på en hemmavideo från 11 september...26 min inspelat av en familj som såg allt från sin lägenhet på manhattan. Vill ni se den så gå in på google och sök på what we saw ( Bob and Bri 9/11 )

Jaaa och Brittan har spårat ur fullständigt, rakat huvudet knarkar skiter i ungarna och försöker ta livet av sig! fattar inte hur folk tänker när de har småbarn! Egoister vill jag kalla sådana som hon och stackars barn!

fick höra att en annan person som jag trodde jag kände skulle bli pappa...det är också tragiskt med tanke på att han gillar att slå kvinnor så jag anar att barn inte heller kan stå ivägen för honom. Mamman känner jag inte men vet att hon har ett barn sen förut som hon i stort sett skiter i. Varför skaffa ett till barn när man inte tar hand om det första? Blir det inte en allvarlig uppryckning i den "familjen" så tycker jag så jäkla synd om barnet! Men det tror jag inte kommer ske...sådana skulle fan tvångssteriliseras!! Min åsikt! För barnens skull! Barn ska komma till av kärlek och önskan till att ha barn, inte för att man påverkad är för dum att skydda sig!!

Nej nu ni mina vänner och bekanta ska jag spela lite betapet...börjar bli bättre igen, raitingen stiger! Yehoowa!

Ha det bra Puss och kram

Dermot då...

Tittade på Let's dance igår för 2:a gången, har inte kollat sedan jag skrev om det sist...för den där j-vla pinsamma Lasse Brandeby höll på och larvade runt. Och han är fortfarande kvar! Skandal måste jag säga! Skandal är det också att Dermot inte nämnde mig nu heller...fan fan fan...: )

Vi är fortfarande ganska sjuka här hemma, jag är piggare och emma men Peter är det inte...stackarn...ni vet ju hur karlar blir när de är sjuka!?haha...nej då jag är nog värre men det är nog för att jag alltid blir mycket sjukare än andra också...haha

Ska nog titta lite på melodifestivalen ikväll också...hoppas det är bra låtar med ikväll så det inte blir som förra gången!!

Lägtar till Fredag ska fixa naglarna då...de är inge fina nu, en är halvt som halvt av och resten är bara fula...och långa...fredag klockan 12 ska jag träffa Linda, så får vi se vad det blir för något nytt...har ju fransk nu funderar på någon färg kanske...rött ska ju vara inne nu så vi får väl se...inte för att jag är någon inne tjej utan att jag tycker det kan vara rätt snyggt...( de som känner mig vet att jag inte är nån innetjej!! )

Nu ska jag fixa lite käk så Puss och hej från mig!!


Tragiska nyheter

Buääää...snyft snyft...

Desperate Housewifes säsong 3 börjar på tisdag klockan 21.00...och jag jobbar kvälllllllllllllllll....snyft!!
Jag har fan väntat ett halvår på att denna säsong ska börja och så får jag jobba kväll som jag jäklit sällan gör annars...det är utträknat...men av vem?? vem, vem, vem vill sabba så för mig??!!! vad har jag gjort för illa här i världen för att förtjäna sådant?? grååååt!!!

sjuk är jag också eller rättare sagt hela familjen...allt är bara pest ocj pina just nu!! stackars oss/mig...
Det jag inte riktigt kan förstå är hur ett helt hus kan "falla samman" när jag är sjuk ett par dagar?...
tvätt, tvätt, tvätt...jaga dammråttor...sopa, sopa,sopa....dammsuga...torka golv...tvätt,tvätt,tvätt....

jaja, ( nu ska den sanna feministen tala hmm ) det är lika bra att inse att vi kvinnor är bäst på att städa, tvätta laga mat osv...: )så det är lika bra att vi gör det också : ) utan att klaga för då blir det som man vill...och vara hemmafruar...vill varaaaa hemmafru...snyft...nu kom jag och tänka på dem igen...åååhhh...vi måste bli rika så jag kan få vara hemmafru och ta hand om allt här hemma som mitt jobb istället...

( Obs! måste ta tillbaka lite av vad jag skrivit mitt i min sorg, peter kom precis hem och började dammsuga...han är bra han! nackdelen är att jag i ett svagt ögonblick sa att det var helt ok att han spelade poker ikväll innan han tog tag idammsugaren, han behövde motivation sa han...jag är ingen bitch han brukar spela men vi har en deal som är för invecklad att gå in på och denna poker gång var utöver denna deal...)

jaha nyheter idag då...jo anna Nicole smith är död...hon den där som gifte sig med en 200 år gammal gubbe som sen dog och hon fick en massa pengar efter lite konflikter mellan sina 150 åriga styv barn...fick sen en dotter med en papparazzi fotograf sen dör hennes son och hon själv ett halvår efter det...lite knark och så är nog inbakat här och där också...tragiskt...

Gunde Svan i dödskrasch stod det också på löpsedeln och då tror man ju naturligtvis att han då gått och dött men det var nån stackars farbror som Gunde krockat med som avled...

Nej nu ska jag pigga upp mig lite med betapet ( som jag tydligen blivit dålig på helt plötsligt för jag förlorar hela tiden massa raiting )

Puss och hej

kunde inte låta bli...

kunde inte låta bli...

och jaaa...den är lika otäck som den ser ut!

för säkerhets skull: tjejerna på bilden är inklippta de har inget med dildon att göra : )

Sjuk!!

Jaha då var det dax igen för en redig förkylning...började i Tisdags...jobbade ju på natten då och det bara sprutade snor ur huvudet på mig...fick gå med papperstussar i näsan hela natten.. ( Är allvarlig nu )
Mina arbetskamrater tyckte det var skitkul!! Mådde iaf jättebra hela natten så det var inga större problem ( än vanlig tristess ) att jobba. Men när jag vaknade på 08.30 efter att ha sovit i 2 timmar med en otrolig feberfrossa var det inte kul...så det är först nu 1½ dygn senare som jag orkat ta mig från sängen till datorn!! Framsteg må jag säga! Kanske inte ska vara så envis och jobba när man är förkyld...
tänker nog iaf gå ut inatt...

Just nu har jag börjat trivas skit bra på jobbet faktiskt...de har börjat med en ny skift form på en avdelning som jag tycker är helt suverän. De har gått från 6 timmars 3-skift till 8 timmars hopp schema...man jobbar typ 1 em 3 nätter ledig fre lör sön sen ut på mån jobbar då 3 fm...skit bra!!

det enda jag inte kan förstå är hur folk kan klaga så jäkla mycket!! Helatiden!! Inget är bra tycker de!! Jag fattar inte...jag är fortfarande så jäkla glad över att ha ett jobb över huvudtaget med tanke på att det inte för så länge sedan var nära att skita sig för gyttorp!!! Sluta klaga var mer positiva!!! Tycker ni inte om jobbet så sluta då för faaaan!! Det finns så många arbetslösa som VILL  jobba!

Tycker förståss att det är lite kul när de klagar för då kan man slänga in nån liten överdriven spydig kommentar...och de blir så sura...hehe...

Typ så här: arbetskamraten: Usch vad jag tycker det är tråkigt att jobba natt...

jag: det förstår jag, men jag tycker det är skitbra för jag tjänar ju mycket mer än dig!! ( den tar må jag säga )

eller...den här är kul...vi får ju bonus varje år och det är ju rena hysterin samt att alla är avundsjuka över att vi i flexgruppen har bättre betalt...

arbetskamraten: jag fick 3237 kr i bonus, vad fick du?

Jag: ( LJUGER ) jag tyckte det var dåligt i år fick bara 19500...men det kan ju bero på att jag inte jobbat så mycket övertid!! hahahah

Alltid lika kul att djävlas med avundssjuka nyfikna allmänt sura och otrevliga människor...då gör jag mitt bästa må jag säga!!

nej nu ska jag gå och vila igen...

Puss och hej

2 st söta tjejer

172863-10

vet inte om jag tycker att jag och min syster är så lika som alla säger...

Har jätte många roliga bilder som jag skulle vilja lägga in men inte riktigt vågar, med tanke på att de är från sexpartyt i Lördags...kanske får en jäkla massa hat mail...hehe

Nu ska jag gosa med mitt sjuka lilla barn...

Så puss och kram

Nån som vill ??

Nån som vill med??

Jag visste väl att han skulle tänka på mig vid ett sådant tillfälle...men han ville att "uppvisningen" skulle vara enbart för mig, vet inte om han är blyg eller vad det är : )
men eftersom jag är gift så tänkte jag...va fan högsta budet vinner...så budgivningen kan starta...

Jag börjar på 500.... Ni då?

Haha Puss på er alla...

RSS 2.0