Torsdag

God kväll!

Har inte haft så mycket att skriva om de senaste dagarna och har det väl inte nu heller, men jag skriver väl ett par rader så ni ser att jag inte övergett min blogg.

Längtar efter sommar och sol som inte verkar vilja komma till oss här i svedala. Några fina dagar har vi ju haft men jag skulle gärna se några till. Jobbar nästa vecka också sen går jag på min semester, det ska bli skönt. Hoppas att det blir bra väder då så jag och familjen kan hitta på saker ute tillsammans, utan gallonisar och sydvest ( heter det så ? ) I helgen så var vi i Gustavsvik och badade och innan vi åkte dit åkte vi till en mkt fin restaurang ( MC D ) och käkade lunch....framför oss satt ett par som såg helt normala ut tills de skulle gå och killen som såg helt okey ut drar på sig en sån där sydvest eller vad det nu heter...regnhatt....jag/ vi fick oss ett gott skratt när de gått.

Har jag förresten berättat om en annan kul grej som hände på Mc D förut...? Kommer inte ihåg men det var skitkul tyckte jag.

Det började så här: Jag peter och emma går fram till kassan för att beställa, framför oss står en riktigt stor hårdnackad kille med grova kjedjor runt halsen och tattoos och piercingar överallt, enriktig biff. Emma blir akut bajsnödig så peter talar om vad han vill ha och följer med Emma på toa och jag betalar...

Jag ställer maten på bordet där vi bestämde att vi skulle sitta...

Jag går iväg och tar ketchup, sugrör mm och  när jag står det kommer Peter och Emma tillbaka och sätter sig vid bordet...Peter stoppar in några pommes i munnen och då väser jag lite och pekar lite åt han: Peter vi sitter där borta, det är inte våran mat!!! Han håller rent ut sagt på att skita ner sig, ni skulle sett hans blick! Han satt ju vid rätt bord men sekunden innan han insåg det fick han jordens panik för han trodde det var den stora killens mat han åt. Sen kunde vi inte få i oss så mycket för vi satt och skrattade konstant, i alla fall jag...Skrattar forfarande åt det och det kommer vara en sådan där historia som kommer hänga med länge. Minns du när vi var på Mc D i Arboga? Hahaha.....Vi har så kul, både med varandra och åt varandra...det får man bjuda på i bland....

Fick springa ut nyss för Sigge höll på att döda grannkatten....det var en tuff men liten rackare som försökte spöa Sigge, men jag tänkte att det går aldrig för Sigge är en riktig monster katt på 6 kilo och en riktig fighter. Jäklar att det rök päls och de jagade runt med varandra i hela backen här så jag fick springa efter men jag vågade inte gå i mellan så jag fick kasta saker på dem för att de skulle fatta att jag var där över huvud taget...Fick isär dem till slut iaf...Strippan försökte också lägga sig i men henne fick jag bort för hon skulle nog kunna döda vem som helst när hon blir förbannad....kattlymmlar....

Nej nu ska jag gå och knoppa så jag orkar med morgondagen....

Ha det så bra allihop! Kramar från bloggerskan

Trevlig midsommar

GO Kväll!

Jaha nu vänder det kära vänner, bara mörkare och mörkare för var dag som går och snart är vintern i antågande. Lät det deprimerande så lyssna på detta...Jag åkte till jobbet frivilligt idag och jobbade kväll dessutom. 14-22....
Nu var det ju så att Peter redan skulle jobba eftersom det var hans skift, och vårat barn sover i husvagn med sin mormor och morfar. Regnet öste ner så jag tänkte va fan lite komptid sitter aldrig fel plus att det är OB3 idag också.

Så så firade jag min midsommar....

Ha det bra!

Ledig till tisdag em!!

God morgon!

Nu är jag ledig i 5 dagar så det blev en mjukstart efter semestern. Ganska skönt faktiskt. Jag har ju varit instruktör de senaste dagarna åt en tjej som börjat på Nonel...( AC Johansson ) och det är riktigt kul men samtidigt ganska krävande, men hon är riktigt duktig och fattar snabbt och frågar om hon inte fattar så det går skitbra. Ska fortsätta vara instruktör fram till semestern vecka 28... Funderade ett tag på att jobba v 29-30 för vi får 10.000 extra per vecka vi jobbar då om vi förskjuter semestern till hösten, men fan det är skönt att vara ledig på sommaren så jag tycker nog inte det är värt det. Sen så jobbar ju Peter hela sommaren och då måste vi ju krångla med barnvakt eftersom dagis är stängt.

Vilket tråkigt väder det är ute idag, igår var det ju så fint så Emma och jag var vid dammsjön och badade...hon tyckte det var kallt i början men sen kom det massa andra barn och då tvingade sig hon i vattnet. Efter det var hon mer vild än tam och kastade sig i från bryggan och gjorde bomben. Gillar inte de här väder skillnaderna...ena dagen 25 grader varmt och nästa 15 grader...fattar inte hur det kan skilja så mycket så fort...aptråkigt.

Nej nu vill min donna gosa med sin mor...

Heeej dååå!!

Betapet funkar igen!!!! Yehooowaa!!!

*

Hårdrockare = Handikappade?

God kväll!

Sitter här helt själv och har riktigt tråkigt...Peter jobbar och Emma sover sen några timmar tillbax. Satt i soffan och stirrade ut i tomma intet en timme innan jag förflyttade mig till datorn och nu funkar inte Betapet! Fan ta dem som är ansvariga för det, förstår de inte att det finns folk som är beroende av ord-spel! Satt tom och funderade om jag skulle gå ut och ta tag i trädgården som verkligen behöver rensas. Kom på massor med saker jag skulle göra, men till det behöver jag att någon liten plantmarkand har öppet. Ska köpa täckbark! det är snyggt....sa ju att jag har tråkigt! Vill ha semester, vill att Peter ska ha semester...vi har så kul då. Det är inget roligt alls när han jobbar, eller jag jobbar och han är hemma. Men det är ju inte så ofta som det blev som i dag, att vi träffas i skiftbytet.

Hörde på nyheterna på rix ( tror jag ) att det var någon snubbe här i Sverige som fått papper på att han är handikappad bara för att han älskar hård rock. Allvarligt alltså... han anses som sjuk av försäkringskassan och kan inte jobba som vanligt bara för att han älskar musiken. Han är nu utplacerad på en arbetsplats där de får betalt för att låta honom vara. Han struntade nämligen i jobbet och gick på konserter istället och så kunde han inte tänka eller koncentera sig på nåt annat än hård rocks musik. Min fråga: är det att vara handikappad idag? då vill jag gärna få bidrag för att spela Betapet....ska nog höra efter...haha sjuka jäkla grejer som händer i detta land. Men lite fränt iaf måste jag säga, jag gillar också den sortens musik så...

Nu vaknade min dotter och hon sprang in i vardagsrummet och knäppte av Tv:n...vad är det som händer...måste se efter...så där ja...tror hon gick i sömnen för hon blev skitarg när jag frågade vad det var med henne och ryckte av sig blöjan och sprang runt och grinade och sa jag vill inte....la henne i min säng då blev det bra igen. Har det kommit in en liten exorsist i huset?

Nehej, nu är det väl dax att göra lite mackor för jag ska ju upp klockan 05.00 i morgon bitti och bege mig till da Work, så jag behöver nog fan snart gå och lägga mig...men först ett nytt försök med Betapet sidan...grrrr

Hade bra allihopa! Heeej

Lite bilder...

Hejsan!!

Här kommer lite bilder från våran otroligt sköna semester, jag vet att många vill se dem. Så här kan ni se några iaf.

image34

Detta är en liten del av stranden nedanför hotellet med byn Makrigialos i bakgrunden.


image35

Här är klockan 19.37 inte 18.37 som det står på kortet och solen har gått ner för dagen över detta fina poolområde som bestod av 4 olika pooler.

image36

Ser det inte härligt ut?

image37

Och så här bodde vi, fönstret till vänster är vårat sovrum, rakt fram vardagsrum och köket. Det är jag som tar kortet och bakom ryggen har jag havet, och poolerna är snett ovanför.



image38 

Utsikten från lägenheten. ( jag kan flyga, jag är inte rädd-Emma ) Fan vad jag/vi längtar tillbaka, det var så otroligt skönt där.

Så...vill ni se mer får ni knacka på i Striberg, måste nog dock undvika att visa vissa bikini kort på mig som är tagna på min baksida, när jag går...inte så  tjusigt. Haha...

Tjudelluttan pling pling!!

Back from Greece

Hejsan igen alla bloggläsare!

Nu är vi hemma igen efter min livs bästa semester...allt var helt otroligt bra och fint. Vi fick en så jäkla fin lägenhet att bo i där nere....en hörnlägenhet med havet som utsikt och bergen...poolerna strax ovanför samt miniland. Maten var suverän...vi käkade och käkade...som tur är har vi ju rört på oss ganska mycket  så det är väl inte så illa...( åt helvete med bikiniformen, jag är småbarnsmamma och älskad av min man ) Peter käkade bacon ägg korv pommes mm till varje frukost....och jag åt ständigt croissanter ( eller hur det stavas men ni fattar ) med nutella på....och massa melon....det fanns allt man kan tänka sig som man har till frukost eller inte har till frukost men som är gott iaf, och som man äter på semestern. samma gäller lunch och middags buffen samt barn buffen som var toppen! Vi har absolut inget att klaga på...fint väder, fina stränder jättefint hotell och super barnvänligt, aldrig kö eller trängsel, fräscht överallt, god mat, jättebra shower för barn och vuxna. Kommer nog aldrig åka till hotell som inte är sunwing resort, för nu har man blivit bortskämd rejält! Förmodligen kommer vi åka tillbaka till Makrigialos också. Kan verkligen rekommendera detta ställe till alla som har barn och vill ha avkoppling. Värt varenda krona vi lagt ut. Jag har ju ganska mycket att jämföra med sen tidigare och Peter har ju inte det och vi är båda toppen nöjda så det måste ju vara ett väldans bra betyg. Emma ville absolut INTE åka hem...hon var skitsur över det att vi faktiskt måste hem.

Jahapp....idag så kommer mäklaren hit och värderar huset, så det börjar röra på sig med utbyggnaden...( får jag hoppas ) det tar ju sån tid! Jag hoppas att allt kommer bli bra tillslut...fan vore väl annars...vad gör vi då om det inte blir nån utbyggnad? Vi vägrar ju flytta, vill verkligen inte det...

Fasiken vad allregisk jag har blivit nu, det slog hårt när jag kom hem till Sverige igen. Kännde inget nere i Grekland. Det började nästan direkt när jag klev av planet...så nu sitter jag här med röda ögon och rinnande näsa...usch vad jag avskyr detta. Måste iväg och få lite kortison, ska ringa på måndag. Sen ska jag be dem av medicinska skäl att få bo i Grekland halvårs vis...haha...lagom till älgjakten måste vi nog komma hem annars skulle jag nog inte få Peter med mig.

Nej nu måste jag göra mig i ordning lite och plocka undan här en aning tills mäklaren kommer. Så vi syns här senare kära blogg vänner!

Hej då!

Grattis Sverige!

God morgon alla bloggläsare!

Idag är det Sveriges nationaldag och nästan ingen Svensk firar denna dag. Visst skulle det vara lite kul att fira som Norskarna. Men här i Sverige skulle det väl antagligen visa sig vara rasistiskt om vi firade denna dag, precis som när skolbarnen inte får sjunga nationalsången på skolavslutningen. Så är det ju i detta land, vi har gett bort alla Svenska symboler till de som ÄR rasister. Synd tycker jag för jag är stolt över att få bo i detta fina land med alla sköna årstider...( speciellt sommaren )....samma sak inom kyrkan med alla deras symboler....de har vi också gett bort utan protester egentligen. Nu bryr ju inte jag mig så mycket om religion men andra i detta land gör ju det så det är väl synd att symbolerna då inte få stå för kyrkans folk. Nog om det nu....

Somnade sent igår och fick gå upp tidigt idag, så jag är ganska trött. Hoppas att jag kan somna ikväll. Vaknade även med mycket kli i ögonen och näsan rinner, så jag antar att gräset börjat blomma. Usch gillar inte att vara allergiskt, det begränsar så mycket hela tiden. Man måste hela tiden tänka på vad man gör och inte. Har jag med medicin osv. Får skylla mig själv lite eftersom jag inte varit iväg och fått kortison....brukar ju få både spruta och en massa kortisontabletter att äta om sommaren....Betapred....

Idag ska jag iväg klockan 12 och fixa naglarna, alltid lika kul...När man väl har börjat göra naglar blir man fan beroende av det för då kan man inte tänka sig att gå tillbaka till "vanliga" korta, sköra, och som mina väldigt fula naglar. Kul att få känna sig lite snygg iaf nu när ögonen och näsan rinner.

Nej nu har jag så mycket att göra, tvätta städa vara med min dotter så nu kan jag tyvärr inte skriva mycket mer...men hörrni...vi syns....och ha det så jättebra i sommarvärmen!!

Puss på er alla!               ( rekord igen i Betapet 1304 poäng!!!!! i'm on fire )

Packen

Godmorgon!

Eller skriver man så mitt i natta?...sitter på jobbet, har rast. Det har gått helt okej inatt men jag har haft en enorm hemlängtan, som vanligt när jag vistas på jobbet. Blir avlöst klockan sex, då har jag jobbat i 12 timmar drygt. Ska hem och sova en sväng, men först lite avkoppling med Betapet ; )

I eftermiddag kommer de ju och installerar diskmaskinen åt oss...skönt att slippa handdiska...Sen ska nog jag och stumpan ta en cykeltur antar jag...det är mysigt att cykla med henne för hon är så glad då...men jag blir dessvärre helt slut så det är nog ganska bra för min kondis att vi trampar runt i Stribergs alla backar.

Nej nu ska jag gå ut och dricka lite vatten innan jag måste sätta fart igen...

Byesie


1282 i Raiting på Betaped

Hallojsan!

Ville bara få med min raiting...kommer aldrig hända igen...spelar förmodligen aldrig så här bra igen så den kommer sjunka lika fort som titanic...

Snart jobb dax...börjar 17.50...Peter slutar när jag kommer så han blir nog väldans glad att se mig efter ett 12 timmars pass....

Måste bara nämna att detta väder är helt underbart, så här ska det vara resten av sommaren...väder gudarna har äntligen hört mitt avgrundsvrål om sol.

Nej nu ska jag lägga mig på sängen en kvart  sen ska jag åka till min man...

image1964

Frän bild...snodd från en annan blogg...

Bye

Fotboll, skador och cykling

Godmorgon!

Trodde aldrig jag skulle skriva om detta som jag kommer göra nu...nämligen fotboll. Sverige vann tydligen matchen igår? om jag nu läste rätt på aftonbladet.se med 3-0 borta mot Danmark. Tror att det stod typ 3-3 när en dansk supporter ( Anette? ) sprang in på planen och klappade till domaren efter att domaren gett rött kort till någon dansk spelare som jag inte brydde mig om att lägga namnet på minnet. Så domaren avbröt matchen av säkerhetsskäl ( förstår ej det, Anette kan ej vara farlig, ingen annan dansk heller?! ) och dömde väl då vinst till Sverige. Tyckte det var lite fränt faktiskt att man kan vinna på så sätt...en liten nolla springer ut på planen och förstör för hela laget/landet han hejar på....grattis snubben....det blev ju jättebra! Undrar vad han trodde skulle bli bättre av att göra så...trodde han att domaren skulle ta tillbaka det röda kortet från den danske spelaren, och säga jaha jag får visst lite protester så vi tar tillbaka kortet så blir alla nöjda...? Undrar hur han mår idag när hela Danmark hatar honom? Han bor visst i Sverige, så han bör nog flytta tillbaka dit efter sitt straff, för här kan han nog känna sig lite tryggare....men han bör nog flytta upp till Norrland, så han inte bor för nära danmark.

Slut med fotboll....

Igår var vi på western dagarna och kollade på något båtrace...det var ganska fränt faktiskt...( Varför kan jag aldrig namnen på sportevenemang? ) Emma red häst, och vi käkade sallad hos sammy som fräschat upp torg kiosken en aning...sen åkte vi in till örebro och köpte en cykel till mig....fel vi beställde en diskamskin först på Torstenssons el....på eftermiddagen cyklade jag och Emma på min nya cykel som jag köpte barnsadel till...hon tyckte det var hur kul som helst. Vi ska nog cykla idag med antar jag...mycket kul och bra för bikinikilona.

När peter och jag skulle plocka ut cykeln från bilen, så hörde vi helt plötsligt ett gallskrik från Emma...vi såg henne ingenstans förutom en sko som satt fast i staketet....så vi rundar Saaben och där ligger Emma. Hon hade klättrat upp på staketet och fastnat med foten, ramlade framåt och slog huvudet i en sten så hon spräckte ögonbrynet för andra gången...på samma ställe som förut....det gick bra ändå....jag tejpade ihop henne och sen cyklade vi så det gick bra. Den ungen är ju helt otrolig att slå sig...blir inte ens rädd längre när det händer utan tänker bara jaha nu igen....Är mest orolig hela tiden istället....kan knappt lämna henne utan att hon hittar på något och slår sig. Igår kväll tog hon tvätt korgen och satte sig på golvet med....sätter den över huvudet som en koja...tippar över och klämmer rumpan....ni ser det händer hela tiden...hoppas det blir lugnare någon gång.

Nej nu vill hon ha melon...så det är bäst att jag hjälper henne, annars gör hon illa sig snart på melonen....

Puss och hej


stribergs raiting 1222

Godmorgon!

Älskar detta spelet Betaped, ibland iaf när jag vinner. Just nu går det ganska bra när jag spelar men sen kommer det perioder som det går mindre bra! Men 1222 är mitt rekord. var uppe i 1205 eller nåt som mest förut och sen tappade jag typ 100 poäng, så jag låg pissigt till ett tag....men nu så...haha...måste få mer!

Idag ska vi försöka få mycket gjort eftersom det är våran enda  lediga dag tillsammans denna helg....jag jobbade ju sent igår och Peter börjar tidigt i morgon. Men det får lov att gå. Ska väcka Peter snart....

Western dagarna är det också....och SOL!! Blev helt lyrisk när jag vaknade i morse av att jag såg solen skina in genom fönstret. Hoppas det blir varmt och fint hela dagen. Frågan är bara vad man ska sätta på sig när man går ut idag för så fort jag klär av mig lite får jag så jäkla ont i nacken. Irriterande som fan. Väntar även på att den där förbaskade pollen allergin ska bryta ut på riktigt. Behöver nog inte vänta länge till antar jag, känner redan liiite men det är bara försmaken på vad det har att erbjuda.

Idag ska jag nog även försöka grilla mig lite till i solariet på filmhuset...kräftfärgen har börjat avta så nu återstår det blekfeta....måste göra nåt åt det men attans vad gott det är med brieost! Tur att jag har Peter och han älskar mig även jag är lite småfet och slapp här och där....skavankerna blir ju bara fler och fler med åldern har jag börjat märka....men samtidigt så bryr jag mig också mindre och mindre...men visst vore det kul att ha en snygg kropp! det vill nog alla ha vad de än säger....men vissa mer än andra. Tycker själv inte att jag är tjock, men slapp och så putar det lite mycket här och var och den kombinationen är inte fin...slapp med put...det är jag det. haha....då vet ni, mycket intressant fakta jag fick ur mig där.

Nej nu ni alla ska jag väcka Peter, hoppas att han inte är det där monstret han brukar förvandlas till på morgonen ibland. Kan vara likadan själv måste jag erkänna...

Ciao

1:a sommar månaden

Ciao!

Första Juni idag, härligt...men inte lika härligt att denna vackra månad börjar med tråkigt väder. Vill ha sol! förstår inte att vädergudarna vägrar lyssna. Nästan hela maj regnade bort så nu måste väl iaf solen komma. Vill bara kunna kliva upp från sängen på min lediga tid och fläska ut mig i solen. Kanske dra på mig en bikini först, annars kanske grannarna sätter frukosten i halsen och måste springa och spy. Men ni fattar poängen....sol och värme.

Emma har fortfarande feber, vet inte riktigt varför...hon är inte speciellt förkyld....lite tät bara....men det blev hon efter hon fått febern. Barn får så mycket konstiga bakterier i sig. Hoppas hon är frisk i morgon iaf så vi kan hitta på nåt tillsammans.

Idag är det mjölkens dag...bara så ni vet. Så pussa lite extra på mjölkpaketet och njut av denna vita dryck som man kan ha till så mycket. Tack kossor! muuu

Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva mer för det har inte hunnit hänt så mycket här på morgonen mer än frukostservering, toa besök, barnprogram och nu tecknings målningar. Hon surrar en hel del dock, mamma du har väl inte glömt att skriva upp simpuffarna på packlistan....skor då....baddräkt....simfötterna ....snorkel....simglasögon....smink......??????????????

Lille barn....Hon ritar just nu Nemo som simmar i havet....hon ska hälsa på Nemo i Grekland säger hon för han bor ju i havet. Orkar inte förklara, hoppas hon glömmer bort det när vi väl är där. Berättde igår att vi ska åka hemifrån mitt i natten när vi ska till Grekland....mamma jag vet inte om jag orkar det, det verkar lite tokigt, så jag kommer nog somna i bilen...gör det nåt? Hon har verkligen kommit in i 10.000.000:s frågor åldern....funderar på mycket. Brukar svara helt ärligt på allt hon funderar på, då blir det oftast inte en massa följdfrågor konstigt nog, det verkar som hon redan vet svaren men bara vill få det bekräftat. Nu ritar hon kartor till oss alla i familjen så vi ska hitta till Grekland...mycket smart tjej, hon vet att hennes far ska köra till Arlanda! haha...

Nej nu vill jag också måla...så ha det så bra denna första dag på sommaren. Och tänk på kossorna! haha

Heeeej


RSS 2.0