fortfarande feber...

Hej hopp!

Emma har fortfarande feber, verkar inte vilja ge med sig. Hoppas den går över i helgen åtminstånde. Tycker så synd om henne när hon inte kan gå till dagis, hon vill så gärna gå dit. Förra veckan var det ju magsjukan så då var hon hemma också, och så nu feber. Hon sitter just nu i soffan med två stycken fleece filtar omkring sig och fryser. Stackars flicka!

I morgon är det fredag...yehoo!! Jobbar till 22, men iaf, det är skönt med helg. På Lördag ska jag tvätta och börja lägga undan kläder som ska med till Grekland, så jag slipper tvätta ihjäl mig dagen innan, när jag är ledig. det är skönt att förbereda lite. Tänkte även åka iväg och sola en sväng till, om mitt skinn klarar det för jag ser ut som en kräfta nu. Det kanske var dumt att ha på ansiktskanonen i 10 minuter första gången på länge som jag solar. Det skulle i alla fall vara skönt med lite färg på kroppen tills vi ska åka så man slipper se ut som en michelingubbe på riktigt. haha...

image33

Lägger ut en bild på lille bubben som Emma säger, just på denna bild har han stirr på en korv snutt som ligger framför honom, och som jag har sagt åt honom att inte röra. Han är ganska sugen ser det ut som...haha...lille bubben.

Asterix är så rolig, när han går lös på våran gård så går han efter mig hela tiden. Stannar jag och gör någonting, så sätter han sig bakom mig och tittar. Han rymde en gång från Krister och sprang ner hit och lade sig på våran gräsmatta och stirrade in genom köksfönstret. Han brydde sig inte om några andra hundar då inte. Han är frän....

Nej nu ska jag plocka lite här hemma, sen ska jag väl åka till jobbet strax efter 14 när Peter kommer och löser av mig.

So long



Förmiddags pyssel

Hej!

Idag har Emma feber, hon är sjuk jämt nu för tiden...börjar bli riktigt jobbigt. Tycker så synd om henne. Hon frågade mig om hon fick följa med till Grekland iaf...lilla gumman. Hoppas att det inte blir en massa krångel nu när vi ska åka så att vi inte kommer iväg. Hon har ju väntat så länge och sett fram emot att få åka. Hon står just nu och tar tempen på mig...( med en örontermometer, inget annat!! ) hon säger att jag minsann också är lite varm och har "trettisu komma sex."

Idag jobbar jag ju em, men jag tänkte hinna med att åka in till stan och sola en sväng, sen plocka ut mina kläder som kommit!! Yehoo! kanske inte ska jubla förrän jag vet om de passar. Å det där med bikinikilona skiter jag i, orkar fan inte bry mig. Jag ser ut som jag gör....går på en teori som en tjej så till mig förut...( mycket klok flicka ) men Eva du har ju fött barn...Eva: men jag var ju smalare efter jag fick henne än vad jag är nu...kloka flickan: men det har ju varit vinter. Så ska jag tänka året runt...det har ju varit vinter...då behöver man aldrig ha ångest...eller?

Nej nu ska jag prata lite med min man som jag väckte precis...själv gick jag upp 05.00...för då ville lilla hon vakna.

Chalom!

Tvätta, tumla, stryka, packa...längtar...

God morgon!

Ja nu var ledigheten slut för den här perioden, de här dagarna kändes som ren lyx, även om jag nu fick jobba extra i Lördags så min ledighet blev avbruten. Har inte varit så här mycket ledig sen jul i alla fall...tors-fre sön-mån. Så jäkla skönt. Börjar klockan 14 idag och gör så hela veckan.

Nu är det nedräkning på allvar till Grekland, inte många dagar kvar nu, måste nog ta och prata lite med syster om vad jag ska köpa hem för mat till henne när hon ska bo här och ta hand om djuren. Sen så måste jag naturligtvis skriva några A-4 papper om hur hon ska ta hand om mina bebisar. Måste ju veta om att de har det bra. De är ganska bortskämda de små liven. De kräver viss skötsel...haha

Jag bara väntar och väntar på att min beställning från hm ska komma, var inne på "min sida" och där står det leverans så jag får nog ett sms snart att det är dax att hämta paketet, hoppas jag. Då är jag ganska garderad hela sommaren med kläder och det känns skönt... nya bikinisar, massa linnen, kjolar,  toppar, klänningar, shorts, skor mm... det är kul tycker jag!

Var tog det fin fina vädret vägen som vi hade i helgen? det är ju så skönt. Men som sagt är det ju så att råkar det vara 2 fina dagar i Sverige så måste det regna i 3 veckor. Men Emma och jag hann köpa lite blommor att plantera iaf. Emma tycker att det är så kul och jag tycker det också. Hon var mest nöjd över en stor hängande jordgubbs ampel som vi köpte. Synd att allt är så dyrt för jag skulle kunna handla så mycket mer. Nästa vända ska jag iaf köpa lavendel och plantera i rabatten. Det är vackert och så luktar det så gott också.

Nej nu ska jag göra något som jag tycker är så jäkla roligt, skriva packlista....det allra roligaste får jag vänta med och det är att packa....då får jag använda min hyper organiserade sida...som inte funkar här hemma i vanliga fall så den var bara att lägga ner. ÅÅhh vad kul det ska bli, halva nöjet! Fan ta Peter om han ska försöka packa sina kläder, han kan få vara med och bestämma vad han ska ha med sig men längre sträcker jag mig inte...för jag ska packa! men han gråter nog inte för det om jag känner honom rätt...haha...

Först en sväng till tvättstugan...

Bye bye

Lagen om all djävlighet

Godmorgon!

Usch vad trött jag är....sitter och tittar på mitt barn och hon tar av alla örngott och använder som sovsäck...kreativ må jag säga. Jaha Söndag idag och Peter ska jobba 12 timmars natt, han börjar kl 18 i kväll till 06 i morgon bitti. Tror han är lite orolig hur det ska gå.

Idag ska vi nog antagligen åka in till Örebro igen men denna gång för att köpa en ny diskmaskin. Förstår inte varför det alltid är så att allt går sönder samtidigt? och alla stora utgifter alltid kommer vid samma tidpunkt. Så är det alltid för oss iaf.Som tur är fick vi ganska bra löner denna månad, men samtidigt är det ju tråkigt att då måste man bränna allt på en gång. Skulle ha varit roligare att spara undan lite, till några roligare saker.

idag är det mors dag, glöm inte det alla barn!! Min mamma jobbar hela dagen, så någon speciell uppvakting blir det inte, men jag tänker nog åka ner med en bukett och ställa på jobbet åt henne. Antar att jag får fixa en till Peter mor också. Själv blev jag uppvaktad igår, för Emma kunde som vanligt inte hålla sig. Hon sa när jag kom hem från jobbet, att mamma vi har köpt en present till dig....en bok. Haha, sen hjälpte hon mig att öppna paketet.

Nej nu ska jag spela betapet en stund innan Emma vill hitta på nåt....

ha det bra!

1200 i raiting på Betapet! Det du Åsa!

Hallå!

Orkar inte skriva ett speciellt långt inlägg, men några rader om dagen ska jag väl lyckas med.

Idag var vi in till Örebro ( efter 2 timmars sömn ) och köpte:

Gräsklippare
Paraplyvagn
2gb minneskort
Adapter
2 par skor
necessär
brännskivor
mm mm

Så nu ska vi väl ha allt till Grekland som vi behöver...det där lät dumt ser jag nu...Gräsklipparen och brännskivor får ej följa med...haha...Jaha och i morgon antar jag att vi får åka dit igen för att köpa en ny helvetesmaskin...diskmaskinsjäveln ( ursäkta alla fula ord, men precis så känner jag ) har gått sönder. Har försökt med det mesta för att få igång den men utan resultat...Peter får kolla på den i morgon, han kanske har magiska fingrar...han har ju lyckats förut.

Efter denna resa vi ska göra måste vi spara alla pengar vi får för de där människorna på banken verkar ju aldrig få tummen ur arslet och ringa tillbaka...så vi får väl spara i hop typ 500000 kr själva, så utbyggnaden står väl färdig här om sisodär 200 år. Nej jag börjar faktiskt bli riktigt trött på att bara vänta och vänta...funderar skarpt på att byta bank.

Är helt dagvilsen, har mina aningar om att det är Fredag idag, Peter jobbar em och jag ska upp i morgon klockan 5 och sen vidare till jobbet för beordrad övertid...jättekul!!Yehoo!!!Jippie!!! eller *%^^¨¨#!)*¤!!!!! som de säger i Kalle Anka.

Nej nu ska jag gå och knoppa så god natt på er!




image32



Lite löst tänkande bara

Hejsan !!

Jahapp nu har jag ulkat färdigt, är fortfarande ganska trött och lite småhängig men det har väl sin förklaring. Hade ju tänkt att åka till min kära vän Anna i Örebro i morgon men vi ställde in så inte hon ska bli smittad också. Det vore kanske inte så kul om hon blev det med tanke på att hon jobbar på USÖ, och där vill man ju att personalen ska vara friska och finnas till hands för oss övriga. Vi åker på Måndag i stället så ska hon få sin försenade födelsedags present.

Ja just ja...vi fick Taxfreekatalogen idag...och jag tackar och bockar Orica för den lön vi fick, för här ska shoppas! Har sagt det förr och frågar nu igen...varför är det så att man tittar på enbart spriten? Det är för tusan de första sidorna man sitter och bläddrar bland. Jättekul ju! Det konstiga är ju att min alkoholkonsumtion inte är speciellt hög så jag vet inte vad det är för liten djävul på min axel som sitter där och dreglar över spritsidorna. Djävulen kanske sansar sig den med annars kommer det bli dyrt, så mycket som han verkar vilja ha...( skriver han, kan inte vara nåt annat...haha )...Tur att stumpan är med så hon dämpar klirret i kassarna med godis. Hahaha....( lite allvar ) Måste köpa nåt bra till syster också som ska bo här och ta hand om katterna när vi glassar i solen på Kreta.

I morgon ska vi nog svänga in en liten sväng till coop och köpa en ny gräsklippare, det börjar bli dax att klippa gräset nu om vi ska slippa gå över det med lie...skulle ju vara lite tråkigt om man tappar bort Emma bland alla höga grässtrån...äh får väl låna kolles GPS som han har på vovvarna när de jagar...det blir billigare...

Varför är det inte förbjudet att skriva artiklar om den där korkade Rosing bruden....vad är det som är så himla intressant med henne...finns väl iaf ingen som kan tycka att hon är snygg!? och inget intelligent kommer ut från hennes mun heller...Varenda dag när man kollar aftonbladet.se eller expressen.se så står det nåt om henne...Hur kan de sälja på det? Fattar inte....Inga speciella världsnyheter direkt.

Jaha nu är klockan snart 15 och mamma slutade strax efter 14...med enkel matematik så kommer hon ringa snart...haha Puss på dig mammsen.

Nej dax att sluta skriva och göra lite nytta istället...iaf stoppa in en maskin tvätt....tvätten bara växer och växer när jag är sjuk...jag förstår inte...måste vara trolleri...haha

See ya

Yehoo!

Hallå!

Jag har magsjukan sen igår, så jag får skriva sen när jag blivit bättre...om jag överlever förståss....dock väldigt bra för bikinikilona....orkar inte äta. Dyrt för ekonomin, har beställt nya kläder från hm för massa pengar... Så vi ses senare i bloggdjungeln.

Heej

Nya fina naglar

Hej hej!

Idag är jag trött som vanligt, måste lida av konstant sömnbrist. När jag får sova kan jag inte....när jag väl sover måste jag vakna. Emma har fått vara hemma från dagis idag för hon är fortfarande jättedålig i magen efter helgens spyande, får se om hon kan gå i morgon. Idag var jag och gjorde naglar, det är alltid lika kul och skönt att få bli ompysslad lite. Linda som fixar naglarna är också otroligt trevlig och rolig att prata med.

Har en jättekul bok som jag lus läser igenom...den heter stora quizboken om 90-talet...så jäkla kul att kolla i....Man får svar på allt som är värt att veta om 90 talet ( eller mindre värt att veta men kul! )....Det är frågor och fakta om allt som har med 90-talet att göra. Den rekomenderar jag varmt...skit kul.

Paus...mums mums mums på morotskaka...bikinikilona bara ökar....måste ju ätas upp kan ju inte kasta heller, slöseri...får inte äta nån i morgon bara...( ingen risk för då är den slut )

Tillbaka 1 kg tyngre....

Måste fan skärpa mig nu och idiotgå och äta rätt till vi ska till Grekland, men det är ju så gott...men idag och igår åt jag sallad det är nyttigt ( -dressingen då...hmmm ) och gott. Ser framför mig när jag ska försöka kränga på mig min nyinköpta bikini och får den inte längre än till knäna. Om jag får upp den till grenen kommer den sitta så tajt att all morotskaka, brieost, godis, jordnötsringar, glass och mega portioner mat kommer välla och då menar jag VÄLLA över...hmmm...Fast Greker är inte de ganska förtjusta i stora kvinnor? haha

Nej nu röstar jag för sol, ska bilda ett parti som ska lägga fram det förslaget att det ska vara sol året om varje dag...snö och regn på nätterna om det nu måste komma...Värme från 1 April till sista Oktober....Vattnet ska vara 25 gradigt från maj till september... betald semester hela denna period också....+ långledig över jul...då kan det få snöa förresten...från första advent till sista februari...måste ju släppa efter lite...annars är det bra...haha

Nehej...nu var det slut på det roliga...nu ska jag duka bordet och äta.

Puss och hej


Jobba i morgon...

Hejsan!

Har inte skrivit på ett par dagar för jag fick ett smärre utbrott häromdagen på min blogg. Hade skrivit ett långt inlägg och när jag skulle publicera det så hängde sig hela bloggen och det försvann! Arrrgh!!!

I helgen har vi haft kalas Lördag och söndag...de sista gästerna åkte hem för en stund sedan, det har varit trevligt men samtidigt ganska jobbit. Har sovit så dåligt de senaste nätterna, så jag har varit riktigt trött. Emma spydde ner hela sängen i natt också, så det var bara att gå upp och byta lakanen, täcken kuddar och hela faderullan. Just nu är Peter på jaktmöte och vid fyra ska han spela turnering med 2500 i potten ( poker ). Hoppas hoppas att han vinner!!!! men tråkigt att han inte är hemma.

Peter är ganska nöjd för han har fått hörselkåpor som gör att man hör minsta lilla kank i skogen och som stänger av de högsta ljuden, sen har han även fått ihop 3500 kr till att tatuera sig.

Till helgen ska vi till Örebro och bränna en massa pengar. Vi ska köpa en ny gräsklippare, sulky, minneskort till kameran och massa småsaker som vi behöver till resan. Nu i veckan ska Backlund ( mäklaren ) komma och kolla på huset och se vad han tycker det är värt med en utbyggnad...fan att vi måste städa källaren!!! IIiii det ser för jävligt ut därnere....alltså på peters sida av källaren, han har hand om ved sidan och jag om tvättstugan. Haha....

Nej nu blir det lite Betapet, sen ska jag gå ut med Emma en stund till...tänkte rensa lite i rabatterna.

ha det bra

Grattis älskling!!

Jahapp!!

Idag är det Torsdagen den 17:e maj och Norrmännen firar väl som tokiga antar jag...skulle kunna tänka mig att vara norrman just idag! ( kanske inga andra dagar dock ) Varför har vi Svenskar aldrig firat som de i Norge? Vi har ju iaf fått våran national dag röd, men jobbar man på orica som jag gör så är man iaf inte ledig. Min kära äkta man fyller år idag också, Grattis babe! ( min gris, om ni kommer ihåg )haha...Emma och jag köpte födelsedagspresent igår...men hon kunde inte hålla sig så han fick den redan igår. Det blev presentkort på tatuering, så det kanske blir sluttjatat om det en liiiten stund.

Jäklar att jag har träningsvärk i benen, tro nu inte att jag har tränat för då känner ni inte mig, utan det kommer ifrån mitt jobb. Måste vara riktigt otränad alltså...usch...men det känns bra med lite träningsvärk för då kanske jag har bränt bort lite bikini fett. Förhoppningsvis. Sprang som en tok hela natten jag jobbade, allt var så stressigt, hann inte sitta en sekund. ( förutom på rasten då jag även ploppade i mig en muffins, bra för bikini kilona ) Nej måste skärpa mig nu...typ 3 veckor kvar till bikini säsongen, måste få ordning på bikini fettet, men man måste ju också äta, mörkt bröd är väl nyttigt, och muffins räknas väl till bröd samt att den var jättemörk för det var kakao iden. Så det gjorde ju inget...eller? Hmm svårt det där...haha...

Vilket skitväder det är ute då, blir ju helt matt. Hur mycket regn får det komma igentligen? Har inte EU satt någon standard gräns för det? som för allt annat menar jag...bananer får bara ha en viss böj tex...så då kan det väl bara få regna på nätter....helst vardagar för på helgerna kanske man vill vara uppe lite längre. Varannan vardag och var fjärde helg kan jag sträcka mig till ( det händer ju faktiskt att jag jobbar helg också ). Måste skicka in det förslaget, tror jag...

Nej nu ska jag äta nåt, för jag tror jag svälter ihjäl snart ( och så väntar det en kebabrulle på mig, Tack svärmor! )

Hej!

Religion

Hallå, nu har hjärnan börjat vakna och jag måste bara skriva ett inlägg om religion.
Enligt mig får var och en tro på vad de vill, men de ska också respektera vad andra tycker och tror på. Själv tror jag på livet, kärleken och mig själv. Något som gör mig förbannad är dock religionen när den skadar andra människor, för det gör den. Det BLIR krig "tack vare" olika religioner, folk dör och förnedras pga religon. Religionen blir farlig när man bara lever efter den och inte kan se några andra möjligheter. Jag skulle kunna tro på gud osv om jag fick bevis för att det verkligen fanns en gud... och om det gjorde skillnad. Tycker det är konstigt att människor idag lever efter bibeln, en bok som är ja inte vet jag är hur gammal som helst, och innehåller massa missvisande berättelser som hände för så länge sedan att det skulle vara preskriberat vid det här laget. Vi lever ju trots allt på 2000-talet, och allt har blivit annorlunda. Jag menar att världen har ju blivit ganska mycket mordernare. Man kan ju bara gå tillbaka till 1940-50 talet...ingen lever så idag så det är ju konstigt att man kan leva efter en bok som är betydligt äldre än så.

Ska citera ett brev som jag nyss läst i en bok. Tycker att det säger ganska mycket om vad JAG menar.

Öppet brev till de präster som skrivit under uppropet mot välsingnelse akten för homosexuella.

Jag har en del frågor till er präster som vet och kan allt.
Jag tänkte sälja min dotter som slav (2:a Mos 21:7 ). Vad kan vara ett skäligt pris?
I tredje moseboken 21:20 står det klart att jag får äga både manliga och kvinnliga slavar från ett grannland. En vän till mig hävdar att detta gäller bara människor utanför EU. Kan han ha rätt?
min granne som jobbar på Kvantum insisterar på att även jobba söndagar. Enligt Andra moseboken 35:2 så måste han dräpas. Är jag moraliskt ansvarig om jag gör det själv?
Jag besöker inte kyrkan då jag lider av stor närsynthet och enligt tredje moseboken 21:20 får jag inte närma mig guds altare om jag ser dåligt. Min son konfirmerar sig nu och det vore kul att få se hur han uppför sig i kyrkan. Är det okej om jag sitter i vapenhuset?
Kan mina barn börja träna fotboll i IFK Värnamo då tredje moseboken 11:7-8 säger att de inte får röra resterna av en död gris. Eller måste de fortsätta spela här hemma med en plastboll?
En bonde här ute i TÅnnö envisas med att odla olika grödor på samma jord och syndar därmed mot tredje moseboken 19:19. Han har även den fula ovanan att svära mycket. Nu är hans fru inte heller mycket bättre då hon envisas med att gå klädd i kläder som är gjorda av mer än tyg material ( vanligen bommull och polyester )
Är det möjligt att samla hela Tånnöbyn för att stena dem? ( treje moseboken 24:10-16 ) Kan vi inte bränna dem på bål som vi brukar göra med människor som ligger med sina släktingar ( tredje moseboken 20:14? )
Jag vet att ni präster gått på djupet i dessa frågor, ser fram emot tydliga och raka svar. Stort tack till er rakryggade präster som tydligt visar att guds ord är evigt och oföränderligt.


Tycker det var ett ganska bra skrivet brev, som visar att man kanske måste förnya sitt tänkande fastän man är religös.

Nu ska här jobbas så puss och kram på er alla från mej!!

Soliga tisdag

Halloj!!

Tisdag idag och fortfarande jättemånga dagar kvar till helgen...suck...fan jag känner mig totalt medvetslös av trötthet. Skulle behöva en riktigt låååång semester nu, typ 10 veckor. Eller när man ändå drömmer så varför inte ett halvår...eller kanske ett år med full betalning. Nej jag vill nog bli rik så jag kan bli en riktig hemmafru. Det vore det ultimala! Varför händer det aldrig mig för? Har aldrig sådan tur...Nej man får väl leva sitt medelsvenssonliv och vara glad för det. Jag har ju åtminstånde massa underbara människor runt om kring mig.

Såg i aftonbladet att det varit en jätte tromb i Virsby mellan Fagersta och Västerås igår...jäklar så den har ställt till. Det åskade ju bara lite här igår. Är barnsligt förtjust i alla sorters naturfenomen....om de inte tar kål på en massa människor förståss, då är det kanske inte lika roligt. Men attans vilka krafter moder jord har, blir helt lyrisk när man får se ett hejdundrandes åskväder. Blir det åska när man är på jobbet börjar en åskvarningslampa blinka och då får vi inte arbeta, så blev det igår. Kanske inte så bra för Orica men för oss anställda är det skönt. Idag är det iaf ett annat av mina favoritväder ute...sol sol sol!! Underbart att vakna upp och titta ut och solen skiner, hoppas att det håller i sig och blir varmt. Underbart!!

Fan mina hjärnceller har inte riktigt vaknat än så det står helt stilla i hjärnan nu, vet inte vad jag ska skriva riktigt.
Kanske skriver nåt mer sedan, men som det känns nu skulle jag behöva ytterligare 10 timmars sömn för att orka tänka så vi får väl se.

Free Madeleine

Kram på er alla!

Regnig Måndag med Rix Morgonzoo

God Morgon!

Idag har jag hunnit med mycket, tvättat, städat, ätit frukost, vikit tvätt, spelat betapet, surfat och gosat med Emma. Allt detta har jag hunnit gjort tack vare ( !?! ) att jag gick upp typ 5 ! För då ringde Peters klocka och han skulle upp. Han börjar ju nya jobbet idag och jag kan lova att jag är nog mer nervös än honom av någon konstig anledning. Förstår inte att jag ska vara så nervös för hans skull, det är ju inte jag som ska lära upp mig på nåt nytt. Tycker iaf att det ska bli skit fränt att komma till jobbet i em och så står Peter där och jobbar. Jaha hej älskling....helt absurt för mig som inte är van att se såå snygga killar på min arbetsplats...haha...

Hoppas att han kommer trivas bra där nere på fabriken och att han inte har svårt att lära sig jobbet för det är inte kul som ny. Själv så går jag tillbaka till min första avdelning idag, känns också konstigt att jobba på ett och samma ställe hela tiden. Antar att jag direkt blir tilldelad en ny att lära upp efetrsom jag har instruktörsutbildning ( långt ord ).....men det är helt okey.

Sitter och lyssnar på Rix Morgonzoo och de dissar melodifestivalen totalt. De tycker att vi ska skicka drottningen och hon ska då framföra bidragen på tyska spanska ryska och teckenspråk så kanske vi skulle ha en chans mot öststaterna...haha...tyckte det var riktigt kul. Jäkla Eurovision! så nu fick jag med det idag också...haha

Nej nu ni mina kära vänner och bekanta är det färdigskrivet för idag, för nu ska bloggerskan hoppa ( obs hoppa ) in i duschen....så Hej så länge

Våran primadonna

image31

Hon tyckte iaf att hon var väldigt läcker....haha...hon började, jag avslutade.

Eurovision suger...hårt!!

Godmorgon!

Tittade på Eurovision igår och det är ju helt sanslöst....det är ingen tävling längre och så har det nog inte varit egentligen på flera år. Serbiens svar på Lotta Brome' vann och några folieinpackade snubbar som skulle se ut som kvinnor kom tvåa, de var från ukraina. Det är skit samma vad man har för låt, det gäller bara att få så många grannländer som möjligt att rösta på låten. Så gör vi allihopa, det är inte bara öststaterna utan även Norden.
Såg i aftonbladet att nästa år så enligt deras undersökning vill svenska folket skicka Ronny och Ragge och det skulle nog fan inte spela någon roll det heller för de är fan så mycket bättre än Ukrainas folieinpackade transor.

Ska aldrig mer kolla på Eurovision, bara den svenska uttagningen....det är fan i mej mycket roligare....Usch vad sur och bitter jag är...Skit Tv!!

Trodde inte att The Ark skulle vinna men jag trodde inte heller att dessa låtar som kom 10-i topp skulle vara just där heller. Det fanns några bra låtar, men de fick också skitplaceringar....Ungerns låt var jättebra, vet inte var den hamnade men tror att det var högt upp...det var nog den enda låten som förtjänade en bra placering utav de som hamnade där...

Emma var jätteduktig inatt och sov utan blöja hela natten utan att kissa i sängen...duktiga tjej. Hon var ju förrästen illa tvungen att sova utan blöja för vi hade glömt köpa nya, men det gjorde ju inget. Hon vill ha blöja på sig när hon sover, och ibland är det kiss i den också på morgonen men ofta så är det inte det. Det är väl någon sorts trygghet för henne. Hon har ju förmågan att dricka så enormt mycket jämt ( och det är väl bra ) så hon kissar hela tiden, även dagtid, men då sitter hon på pottan naturligtvis.

Härom dagen skulle vi ta med hennes mynt och växla in på banken och sätta in på hennes konto. Men neeeeej vad dumt det var att ens tala om det för henne, för attans vad sur hon blev. Banken ska inte ta hennes pengar inte, de ska hon ha till Grekland. Vi sa att hon ska få pengar av oss till Grekland men det gick hon inte med på för hon ska ha sina egna. Det slutade med att de fick ligga kvar i spargrisen, får väl smyga iväg och växla in dem.

Nej nu ska jag städa lite för det behövs efter gårdagens röjfest ( popcorn, dricka, pizza, familj och eurovision ) haha

Heeeej!!


Ledig hela helgen!!

God dag!

Idag blev det lite konstigt med sömnen, jag har ju jobbat natt i veckan så sömnen har ju blivit en aning rubbad. När jag vaknade så stod klockan på 12.30...hmm inte bra alltså. Kommer förmodligen inte kunna somna förrän typ 3 inatt.

Idag är det ju schlager finalen på Tv...så Peter har tvingat hela familjen att titta!! Han vill så gärna se alla fina kostymer säger han....eller så kanske det inte var.  Nej men allvarligt så kommer jag nog titta lite då och då...Heja The Ark!! Tror inte de kommer vinna faktiskt men man kan ju alltid hoppas. Det vore riktigt kul, och då ska jag fan imig ha biljetter till stora finalen här i Sverige.

Läste lite lätt på aftonbladet.se nyss, ville se om de har hittat det där stackars lilla barnet som blivit kidnappat, men nej det stod inget om det. Stackars stackars barn, hoppas att hon får komma hem till sina föräldrar snart igen. Stackars föräldrar som inte vet hur hon mår eller om hon lever över huvud taget! Hoppas att det gör någon skillnad att få fast dem som gjort det nu när folk har gått ut och erbjudit pengar för att få fast dem. Tror det var en 3 barnspappa som erbjöd sig att betala 1 miljon pund för att flickan skulle få komma tillbaka till sina föräldrar.

Emma är så rolig, hon kom till mig med sin resväska som hon hade packat till Grekland...i den låg det: smink i massor, strumbyxor, byxor, kjol, linne, badkläder....haha...sa till henne att hon inte behöver ha med strumbyxor till Grekland för det är så varmt där när vi ska dit, och då sa hon att det behöver hon visst för när man går upp ur badet så kan det allt bli kallt. Hon tänker till iaf...

Åh satt och tittade i Tax free katalogen på internet i går, och varför blir det så att man tillslut bara tittar på alkoholen. Det är ju skitkul!! Beslutade mig till sist att skriva ner vad jag ville ha på en lista, den ser ut så här:

*Vodka
*Passoa
*Smultronvodka
*Bols Blue
*Creme de menthe
* Vit kakao likör
*Rom
*Jordgubbslikör
*Likör 43
*Kahlua
* Bacardi Razz

Kom fram till dessa för jag satt och tittade på vilka olika drinkar man kan göra och hittade då ett gäng...( jag som dricker så ofta ) Nästa fråga är dock, hur mycket sprit får man ta med sig? Detta kommer ju bli 11 liter typ...Stackars Emma, hon kommer inte att få köpa något godis alls på Tax free för alla pengar kommer gå åt till sprit till mamman. Haha....Jaja...i mina ögon tar ju all denna sprit ett helt liv för att kunna dricka upp...så det måste ju vara en investering...haha...Nån som vill sponsra?

Köpte en bok till Emma härom dagen...den heter: hur jag blev till...en barnbok om precis hur man blir till. Måste nog läsa den några gånger själv först för jag höll på att skratta ihjäl mig de första meningarna jag började läsa. Första meningen börjar så här: Innan jag fanns var jag bara ett frö i pappas pung. Sen kommer det meningar som så här:När pappa stoppar in snoppen i mammas snippa kommer de där fröna ut och simmar in i mammas mage.
Tycker dock att det är riktigt bra att vara så ärlig som möjligt hur det går till när hon undrar...hon kommer ju få höra det iaf så småningom. Men boken var riktigt pedagogiskt skriven och det är ju bra.

Katerina Janouch och Mervi Lindman: Så blev jag till

Nej nu ska jag och dottern gå ut och cykla, så hej på er!

Frågor igen!! Folkpartiet de röda...*LoL*

Hejsan!


Ännu en sån här rolig lista, tycker att det är sååå kul! ( förmycket fritid? )



UTSEENDE
[ ] jag är kortare än 160 cm.
[x] ibland tycker jag att jag är ful.
[x] jag blir lätt brun.
[ ] jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] jag har vänner som aldrig sett min naturliga hårfärg.
[ ] jag har en tatuering.
[x] jag har fräknar.
[ ] jag är osäker över mitt utseende.
[ ] jag har/har haft tandställning.
[x] jag skulle göra en plastikoperation om det var enkelt och gratis.
[x] en helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] jag har mer än 2 piercingar.


FAMILJ
[x] jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] jag har rymt hemifrån.
[ ] jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] jag har ett syskon som är under 1 år gammal.
[x] jag vill ha barn nån gång.
[x] jag har barn.


SKOLA/JOBB
[ ] jag studerar.
[x] jag jobbar.
[x] jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ ] jag gör alltid mina läxor och hemuppgifter.
[x] jag har missat mer än en vecka i skolan
[ ] jag underkändes, eller avbröt mer än en kurs.
[ ] jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER
[x] jag har sagt "lol" i en riktig diskussion
[x] jag har gråtit när jag sett på disney-filmer.
[ ] jag har kissat på mig av skratt
[x] jag har limmat fast min hand i något
[x] jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


HÄLSA
[ ] jag föddes med en sjukdom.
[x] jag har fått stygn på ett öppet sår.
[?] jag har brutit ett ben.
[ ] mina tonciller har tagits bort.
[x] jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] mina visdomständer har tagits bort.
[?] jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] jag har haft vattkoppor
[ ] jag har/har haft astma.
[ ] jag har genomgått en CAT-scan


RESANDE
[x] jag har åkt mer än 300 km på en dag.
[x] jag har flugit.
[ ] jag har varit i ryssland.
[ ] jag har varit i kina.
[x] jag har varit i sverige.
[ ] jag har varit i afrika
[ ] jag har varit i mer än 15 länder.


ERFARENHETER
[ ] jag har tappat bort mig i min egen stad
[x] jag har sett en fallande stjärna.
[x] jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] jag har tryckt på alla knappar i en hiss
[x] jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] jag har lekt "sanning eller konsekvens".
[x] jag har krockat i en bil.
[ ] jag har skidat. ( vet ej vad det betyder? )
[x] jag har medverkat i ett skådespel.
[ ] jag har åkt snowboard
[x] jag har åkt taxi
[ ] jag har ätit sushi.


FÖRHÅLLANDEN
[ ] jag är singel
[x] jag befinner mig i ett förhållande
[x] jag är förlovad
[x] jag är gift
[ ] jag har varit på en blind date
[ ] jag har blivit dumpad oftare än jag varit den som dumpar.
[ ] jag saknar någon just nu.
[x] jag är rädd för att bli övergiven
[x] jag har varit otrogen i ett förhållande
[ ] jag har varit kär i någon som inte känt detsamma för mig.
[ ] jag har sagt att jag älskar någon och ljugit.
[x] jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


SEXUALITET
[ ] jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] jag har varit förtjust i en lärare.
[x] jag har blivit kysst i regnet.
[x] jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] jag har kysst en till mig helt okänd person.


ÄRLIGHET
[x] jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra
[x] jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra
[ ] jag kan inte svälja piller
[x] jag har smugit ut utan lov.
[x] jag har ljugit om vart jag är för mina föräldrar.
[ ] jag har en hemlighet som ingen annan vet om.
[x] jag har fuskat i ett spel
[x] jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] jag har druckit alkohol.
[ ] jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] jag har mediciner mot depression.
[ ] jag har/har haft anorexi/bulimi.
[x] jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] jag har somnat gråtandes.
[x] jag har vaknat gråtandes.


DÖDEN
[x] jag är rädd för att dö
[x] jag hatar begravningar
[ ] jag har sett någon dö.
[ ] någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] någon nära till mig har begått självmord



Jaha då var det slut på det roliga, inga mer frågor....tycker det är riktigt roligt att sitta och svara på dem, man känner sig lite som en kändis då!! Haha...måste ju öva om jag någon gång blir en offentlig person, har inte slutat hoppas på/ tro på att Peter kommer bli en känd sångare...haha...eller så kanske jag blir statsminister...det skulle vara fränt...få ta lite beslut här och där...och samtidigt kamma in en ordentlig lön. Skulle nog passa mig.

Har haft jordens politiska diskutioner med en Folkpartist på jobbet några dagar om allt möjligt...Det slutade med att jag sa till honom att han säger sig vara folkpartist men innerst inne i sitt hjärta är han röd...han blir skit sur ( spelar )och det är kul..så jag började kalla hans ofödda barn för Göran...Jag sa lite fint så här helt utan att han skulle misstänka nåt...Du har du kännt hur han sparkar där inne i magen än...lilla Göran? Haha tyckte själv jag var skit kul men det är klart att drar man skämt mitt i nätterna när man jobbar så blir de inte bra, men jag fick påhäng ut av några fler arbetskamrater så då blev folkpartisten ännu surare och allt blev ännu roligare...Han kan väldigt bra själv den där Folkpartisten, och han är min vän...så jag kan driva med honom utan att han tar det på allvar...Jag gillar honom trots att han är Folkpartist...haha...så skulle han sagt....Personerna jag skriver om här är ínte Jens ( haha ) och Stefan ( hängde inte på, haha )....de är så roliga...Det är roligt att man kan jobba och samtidigt ha lite kul när man jobbar...

Nehej...ikväll blir det nog lugnt här på hemma fronten, Peter ska spela Poker så jag och Emma ska nog ha mys kväll beroende på hur hon har skött sig på dagis....

Ha det så bra allihop och skratta mycket för det är kul!!  Bye

Torsdag utan flex möte

Hejsan!

Sista natten i flexgruppen i natt....känns skumt men också riktigt bra. Tråkigt att sluta med ett jobb man trivs med men väldigt skönt att Peter fått jobb. Det kommer bli konstigt att se Peter jobba därnere på fabriken, hoppas att allt går bra för honom. I helgen är jag helt ledig, börjar inte förrän klockan 14 på måndag eftermiddag...så skönt.

Läste på aftonbladet om att samla vuxen poäng...tänkte det att fan jag har nog inga kvar att samla...vet inte vad det skulle vara...har ju gjort allt...villa kombi barn förlovad-gift jobb.....storhandlar gör jag också. Nåja...det är iaf väldigt trevligt att vara vuxen, även om man hade mycket kul som barn och tonåring ( som förövrigt är preskriberat nu!! ) Jag gillar nog vuxenlivet allra bäst, även om man nu måste ta ansvar för allt själv. Tycker att livet bara blir bättre och bättre ju äldre jag blir, det är ju skönt att känna så. Man är ju oerhört tryggare i sig själv, bryr sig inte lika mycket längre om småsaker. ( förutom bikiniformen...hmm det har jag inte kommit över än ).


Usch vilket tråkigt väder det är ute, vill ju ha sol och varmt...( åska när jag jobbar *ler* haha )...Hoppas jag får en bra lön vid månadsskiftet för då ska jag fan i mig köpa en cykel med barnsadel så vi kan cykla när det är fint...för det tycker jag är både kul och skönt...nyttigt med för den delen...( för bikiniformen ) Påtal om bikini så har jag ju köpt 3 nya sådana...köpte med typ hipster-boxertrosa...men jag kommer inte riktigt över det där med att jag tycker att man får tant rumpa i dem...kanske vänjer mig...

När jag hämtade min dotter på dagis igår så berättade fröknarna att Emma varit riktigt otrevlig på dagis...hon hade kallat barnen för pisspotta och häxa och sedan låtsas skjutit på dem...unge...så hon fick mot alla protester TV förbud igår...hoppas att hon lär sig nu efter vårat låååånga samtal och utan Tv. Har aldrig tidigare hört henne använda de där orden så jag undrar var det helt plötsligt kommer från?...hmm...

Vi var ju på fotbollsmatch i helgen så jag ska lägga ut en bild på nätet åt min syster för jag antar Åsa att du är intresserad av att titta på alla dessa fotbollskillar. Järnboås if....jag tog bilden...hihi. Det är även med en söt liten fotbollstjej...

image30 

Nej nu ni ska jag inte sitta något mer här framför datorn utan jag ska sakta flytta mig till soffan och spela lite minigolf på min mobil...( Åsa jag har laddat hem samma som pappa har på sin mobil, skit kul!! )


Hej då



I dag har jag namnsdag!

Hejsan på er alla!

Idag har jag fått mycket gjort här på hemma fronten, egentligen inte så mycket praktiskt men jag har ringt typ 200 samtal till jordens alla hörn och beställt och fixat en massa saker. Så nu behöver jag inte fundera på allt detta och ha det i hjärnan, skönt måste jag säga. Jaha denna vecka är sista veckan i flexgruppen för mig och sista veckan i kommunen för Peter. Träffade mitt "nya" skift i går i skift bytet ( jobbar med ett annat nu ) och de hoppade på mig på en gång om jag ville hjälpa till med vissa bitar...tänkte ju kanske ta det lite lugnt nu till en början. me det sket sig rejält innan jag ens börjat. Haha

Emma är med sin mormor idag på Grythytte marken, hon blev hämtad redan vid 9 så jag har varit själv i stort sett hela dagen...skönt en stund men sen blir det tråkigt...

Peter min egen lilla gris har börjat oroa sig för vissa utbuktningar och veck på sin mage, jag håller på att skratta i hjäl mig åt han...( han har faktiskt fått mage, men det är bara fint på honom )Han har iaf full panik att det blivit massa veck osv och säger till mig att nu måste vi ut och motionera, sen tar han och äter upp 2 1/2 ballerina paket + ett stort glas standard mjölk och innan det en stor portion lasagne....förut åt han typ en brieost med nacho chips om dagen...( kunde också vara typ 10 glassar ) utöver måltider....så det kanske inte är så konstigt haha...Peter...men han behöver lite hull på sin taniga kropp, fast jag har lovat att säga till om det blir för mycket...haha...

Nej nu ska jag vila lite innan Galten kommer och hämtar mig för att skjutsa mig till jobbet...

Bye Bye....

Nåt måste göras!!

Hejsan!!

Läste precis aftonbladet.se om den där hemska kidnappningen på lilla 3 åriga tjejen från England...Sjuka jäkla människor som måste ta andras barn, hoppas att de hittar henne oskadd och får tag på den grymma människa som gjorde det. Stackars lilla flicka, undrar hur hon känner sig, vad hon måste sakna sina föräldrar.

För de som inte läst om det så ska jag sammanfatta lite....mamman och pappan åker till Portugal på semester med sina tre barn alla under 3 år...på kvällen nattar de barnen och sätter sig på en restaurang i närheten och äter med uppsikt över hotellet. De kollar till barnen i rummet varje halvtimma...när de ska gå dit för att titta till barnen igen så ser de att fönstret till sovrummet är uppbrutet och dörren står på vid gavel och flickans säng är tom...de larmar då alla som går att larma....detta hände i igår tror jag eller om det var i förrgår.

Men jag kan inte sluta att förundras över att de över huvud taget kunde lämna 3 små barn själva och sätta sig på restaurang och äta...även om de hade uppsikt...( som de tydligen inte hade )...det är hemskt det som hände och det får inte hända men vi alla vet ju vilken sjuk värld vi lever i tyvärr idag...det går inte att lämna sina barn utan uppsikt längre...det går inte...Därför tycker jag att man ska höja straffet för alla brott som har med barn att göra, och på den punkten införa dödsstraff...då skulle det bli lite jobbigare för dessa sjuka människor som ser sin rätt i att förgripa sig på barn. Kanske skulle brotten minska också ( det tror jag )....nåt måste ju hända, det går inte att fortsätta så här....det är alldeles för lätt för dagens kriminella att vara just kriminella....med dagens teknik och straff som finns...tycker att det är så fruktansvärt fullkommligt sjukt och fel att det ska vara så enkelt som det tydligen verkar vara för de här jävlarna som förstör så många liv.!

Vad ska man göra för att få stopp på detta elände? Det försvinner ju barn varenda minut här i världen, ska det vara så? Varför gör vi inget? Varför gör JAG inget? för jag vet inte vad jag ska göra? så är det nog många som känner, men de som vet vad man ska göra varför talar då de inte om det för hela världen så vi åtminstånde kan minska antalet försvunna barn...för det är nog bland det värsta en förälder kan vara med om, att aldrig veta vad som hänt.

Detta är en början på en diskution...jag hoppas ni hänger med på den så kanske fler gör det och då kanske fler får upp ögonen för det...det är vidrigt....jag har ju skrivit fler gånger i denna blogg vad jag tycker om pedofiler....så jag behöver nog inte skriva det igen....bara att jag känner ett enormt hat för det de gör...kunde inte låta bli....de ska bara dö dö dö...( inget stopp på mig )

Ha det så bra alla kära vänner och bekanta....

Puss och hej

järnboås järnboås järnboååååss

God eftermiddag!

Idag har jag varit till läkaren med min nacke och han trodde väl att det inte var något annat än nackspärr, men jag fick lite starkare piller ( !! hihi !! ) så jag kan vara någorlunda normal. Jag kanske till och med kan få sova en stund på natten och inte ligga stel som en pinne på rygg och försöka sova.

Emma och jag tog bussen in till VC för Peter var på Orica och testade nya arbetskläder och tog drog test...de testade om han var positiv för anabola ( ÖÖH det räcker väl att bara titta på Peter för att se att han inte tar det ) och andra massa olika knark sorter. Jaha nästa vecka är sista veckan som flexare, lite sorligt men samtidigt ganska skönt för jag kan äntligen börja planera mina arbetsveckor, kan till och med kolla hur jag jobbar runt julen...helt otroligt för mig som har jobbat som flexare i över 5 år.

Ikväll ska vi på fotboll i Järnboås, och jag är tillfrågad att ta kort på hela laget som de sen ska ha på sin hemsida...pinsamt...jag frågade Peter hur jag skulle få alla att titta på mig och inte blunda så man får ta om kortet flera gånger...jag funderade på att ha flera nakan tjejer bakom mig för då tittar ju alla iaf...Peter sa att det räcker nog om jag är naken men jag håller nog inte med om det för då blundar nog alla i stället...med FLIT!!
Äh jag springer fram och tar ett kort sen skiter jag i om halva laget blundar och skyndar mig därifrån...Haha

I morgon har jag inget speciellt planerat, Peter ska med Jonathan på bio så jag och Emma sitter nog hemma och har en mys kväll, för jag antar att de ska titta på en icke Eva film så jag har ingen lust att följa med. Söndag jobbar jag 12 timmar dag så då blir det inte mycket gjort...

Köpte två nya böcker härom dagen, Mitt liv som Bert och Pamela Andersons bok...håller på och läser om Bert just nu, lite seg i början måste jag säga. Kännde för att läsa lite "skvaller" böcker...

Nej nu har min kära man lagat midda så nu ska jag sätta mig vid bordet och äta.

Ha en trevlig helg allihopa...


Nulla dies sine linea.....

God dag!!

Idag har jag suttit på kurs från 8-17 och likaså i morgon...Har fortfarande mycket ont i nacken, vet inte riktigt vad jag ska göra. Får väl ringa vårdcentralen på fredag om jag inte är bättre, men frågan är om de kan göra så mycket mer än att ge mig smärtstillande. Skulle inte tro så, men jag kanske kan få nåt starkt preparat så jag kan få sova iaf utan att vakna hela tiden av jäkla smärta...man kan ju alltid hoppas att man blir lite fnissig av medicinen också!! Haha....( menar det bara lite grann )

I morse vaknade Emma och var jätte lös i magen, frågade henne om hon hade ont i magen men det hade hon inte. Då frågade jag om hon ville till dagis och hon sa att jaa om jag får ta med en hink att spy i. Hon blev hemma efter det och det var klokt för en stund senare spydde hon. Känner mig faktiskt själv lite halv illa mående, skulle inte förvåna mig om jag blev magsjuk. Tänk er själva att spy med en jäkla nackspärr! Fy tusan!!

Nu snart ska jag ha myskväll med Emma för Peter är iväg och spelar poker så då brukar Emma och jag titta på Cops och äta popcorn. oj oj...Cops börjar nu så det är bäst jag slutar skriva men jag har i alla fall präntat ner lite grann...

Ska avsluta med ett klokt citat...Tuam ipsam vive vitam, quia tuam ipsam oppetes mortem....

Puss och hej

37 dagar kvar

Hejsan!

Jaha...första maj var det idag och många är väl ute och demonstrerar i olika städer antar jag.
Igår brann ju brasan och vi var förståss där och tittade....Emma åkte häst och vagn ner från kattkullen till klockstapeln där rishögen tändes på av många små pyromanbarn. Emma blev tillfrågad hon med om hon ville bära facklan men jag tyckte det var bäst om hon satt på häst kärran. Annars kunde det nog blivit världens längsta brasa...hon får nog vänta några år till kan jag tycka. Igår träffade vi även Linda, Jonas och lilla Julia vid brasan, de var hemma och hälsade på. Morbror Stefan var också där och gosade med Julia, åå vad söt hon är, tog en jättefin bild på henne och Stefan tillsammans.

Idag ska vi nog åka ut till hjort hägnet och spana på hjortarna sen blir nog dagen ganska lugn antar jag....men man vet ju aldrig för lever man med två stycken duracell batterier kan vad som helst hända. Det är kul för man får aldrig tråkigt i deras sällskap iaf. image28

Jag har riktigt ont i nacken och har haft det i några dagar nu, vet inte vad jag gjort men jag antar att det är första kärring symptomen för jag tror att jag suttit i "drag" med nacken, och att det är därför jag har ont. Kan bero lite på mitt jobb också så det är nog bara bra att jag ska sitta på kurs i två dagar nu.

Nej nu ska jag gå ner i tvättstugan och göra lite nytta. Förstår inte att det kan bli så mycket smutstvätt på så kort tid, vi är ju bara tre personer.

Ha det så bra alla vårfirare

RSS 2.0