Torsdag

Hej!

Åhhh vilket underbart väder det är, jag njuter i fulla drag. Det är så skönt att vara ledig när vädret är så här som idag.

Idag har jag varit på nya lågprismagasinet i Nora. Riktigt bra tycker jag allt att det var. Det fanns mycket kul och billigt. För det mesta brukar ju sådana affärer ha en massa skräp, men det tyckte jag inte det var där. Visst fanns det saker som jag inte skulle handla, men de kanske passar nån annan. Tandkräm, schampo, duschcreme, dricka och festis, rengöringsmedel var billigt tex.

Grilla på g.....mmmm

Emma har varit på dagis idag och lekt i några timmar. Sen på kvällen har vi/ Peter varit och hjälpt Jonas och Jessica att såga ner en gren på ett träd de har på sin gård. Alltid lika trevligt att träffa dem.

Usch vad vi har att göra på gården...

En plåtslagare har varit här och kollat, för vi måste få dit hängrännor, stuprör, fönsterbleck mm...huset ska målas så färg ska inhandlas, gården ska planeras och så ska 40 ton matjord köras hit, det ska sås gräs och så ska fönstren bytas klart och resten av panelen ska spikas upp. På tal om panelen måste vi hyra en byggställning till den delen ovanför garaget. Aaaaaaaaaah

Ska bli så skönt när allt är klart...

Just nu är Emma och badar hos granntjejen...hon har en pool på 13 kubik...stor den....

Nej nu ska jag kolla till Hugo som sover i sin vagn på trappen...

Ha det!!

Solig kväll i Striberg

Hejsan!!

Vilken underbar kväll vi har...sol, sol, sol....gårdagen var också skön...tog en promenad på ca 30 min vid åtta på kvällen...så skönt så skönt. Ska nog ta en sväng i dag med, det är så skönt att bara gå en stund, slippa barn och bara lyssna på musik.

Idag har vi varit på babymassage på BVC...Emma var också med och hon var så duktig och satt med. var lite orolig för att det skulle bli för tråkigt för henne, och tråkigt blev det nog också men hon var så pass stilla att det inte störde de andra iaf. Duktiga tjejen...

Jag till syster: Du har gått ner i vikt va?
Åsa: Njej det har jag väl inte...
Emma: mamma säger bara så för att muntra upp dig!!

:)

Läste på Aftonbladet.se att Juni skulle bli jättefint! med värmetoppar uppåt 30 grader...( stackars höggravida Carro )...härligt tycker jag...fast det kan vara max 25 grader...det är lagom...
Var det inte för någon månad sen de spådde ( tysken ? ) att Maj, Juni och halva Juli skulle bli kall och regnig?
Litar faktiskt inte ett dugg på dem som siar väder för det stämmer aldrig...det bästa är att ta dagen som den kommer för vädret kan man aldrig göra nåt åt iaf.
Sen så är det ju så att kan de inte spå vad det blir för väder nästa dag kan de nog inte spå för hela sommaren heller!

Heja mina arbetskamrater på Orica!! Nu är det inte långt kvar till semestern!!

Vad ska vi göra i sommar då? ja det beror väl på både tid och pengar eftersom huset börjar bli klart för målning och trädgården ska planeras...sen har ju inte Peter någon semester i sommar alls! Men vi hade tänkt hinna med Kolmården och kanske Skansen...men det blir bara dagsturer. Ni då?

Nej nu har Hugo somnat så jag ska nog ta mig en kvällspromenad...

So Long...

Måndag

God morgon!!

Jaha, nu är det Måndag igen och helgen är förbi likaså solen.
Peter jobbar och jag, Emma och Hugo har precis avslutat morgonbestyren.
Dax för Hugo att sova och Emma och jag tänkte odla lite ute i våran lilla låda. Det blir morötter, dill, persilja  och så ska jag så om gräslöken. Ska köpa salladsfrön också och eventuellt rädisor som vi brukar odla.
Emma älskar rädisor så de brukar knappt få "komma upp"  innan hon plockar dem och äter upp dem...samma sak med morötterna. hon är ju ett grönsaksfreak precis som sin mamma. ( Nu somnade Hugo i vagnen )

Tänkte att vi skulle ta en promenad också...kanske upp till skogen eller så blir det bara en vanlig promenad med lite blomplockning antar jag.

Igår var Peter så duktig och städade hela verandan, blåste av allt med sin nya högtryckstvätt och tog fram dynorna. Vi har ju inte kunnat gjort det förut för byggjobbarna har ju hållt på där.
De var här häromdagen och bytte ut ett fönster i sovrummet. Fick höra att man kan få bidrag för byte av treglas fönster...bara för att det sparar energi, så det ska jag kolla upp.
Man skulle tydligen få 10.000 kr och det är minsann välkommet.

Emma jag och Hugo var till stadsparken i Örebro förra veckan och hade det mysigt i solen...det är ju så bra där för det är ju en enorm lekpark i parken och så kan man åka båt över till ön där det är mer grejer för barn så som minitåg, kaniner och lite annat.
Sen fikade vi på ett kafé i parken också och käkade glass.
Nästa gång ska vi äta mat i restaurangen där...har gjort det några gånger och det är riktigt bra lunchmat.

I helgen var vi till Hallstahammar och köpte den där grisen som jag skrev om tidigare.
Den är redan provsmakad också...mycket god.
Det var jättefint där i Åsby som det heter med minizoo, kött och chark i ett hus, blommor, café och inredning i ett hus... jättebra för en liten utflykt.
Tänker nog åka dit till hösten igen och beställa en halv gris till fast normalstyckad. Bra att ha i frysen...säger som svärmor brukar säga: jag känner mig rik när jag har massa kött i frysen. Håller med om det, då finns det alltid mat hemma.

Igår var det ju mors dag också och jag fick frukost och nyplockade blommor på sängen. Så gulligt av Emma tycker jag för hon hade sagt till Peter vad hon ville göra för mig.
Jag firade min mamma i Fredags när vi var i grythyttan för hon jobbade em i helgen så då passade vi syskon på när vi alla var samlade för begravningen av våran gammelmormor Elsa.
Peter köpte blomma till sin mamma igår och åkte iväg med innan hon började jobba.
Så nu är sista söndagen i maj avslutad och nästa söndag är det Juni.

På Lördag är det städ i badet här i Striberg och sen ska vi på båtrace i Norasjön, om det är fint väder vill säga.
I morgon ska jag nog gå på baby massage...tror jag. Emma är ju inte på dagis så jag måste ju ta med henne i så fall och det kan nog bli ganska tråkigt för henne och då kommer alla myror i brallan.

Då vet ni vad jag sysslar med på min underbara ledighet...bara glider omkring och har det skönt...;)

Nej odling är det nu på gång...

Hej då

Åsby kött och vilt

Hej!

Nu har jag ringt och beställt en halv gris grillstyckad från Hallstahammar.
Jag, Peter, Emma och Hugo ska dit på Lördag tänkte vi. 
De har ju ett minizoo där också så Emma kommer nog tycka det är kul samt att vi köper 40 kg kött färdigstyckat för grillen.
Tänkte även köpa med lite nötkött hem om det är billigt så som lövbiff.
Grisen kostar oss ca 1500 kr ( 36 kr kg ) och då ska vi väl ha mat så det räcker ett tag. Skönt att ha kött hemma tycker jag. Sen är det kul med en liten utflykt till Åsby i Hallstahammar. Skönt att göra nåt...

Nu är äntligen Hugos vagn lagad...Peter fixade den på jobbet. De svetsade i ordning ett nytt fäste så nu kan vi promenera Bugge och jag. Han ligger just nu och sover i den ute....Vi gick faktiskt till dagis i morse och lämnade Emma sen tog vi en långpromenad efter det....så skönt på morgonkvisten.

Idag blir det nog inte nåt speciellt...Peter ska klippa gräset säger han och jag måste handla lite. Har suttit och kollat in en massa recept på internet och fått en massa nya idéer. Men ska inte storhandla idag utan det gör jag en annan dag. Vi skriver ju alltid en matlista som vi handlar efter, det är så skönt för då vet man alltid vad man har hemma och då behöver man inte stå där och undra vad man ska laga utan det är bara att läsa på listan och sen stryka det vi tillagat. Så smidigt och bra tycker jag...:)

Nej nu ska jag hämta Emma....Puss och kram

Tisdag-sophämtning

God dag!

Idag var det sophämtning här i Striberg...Puuuh....Kråkorna hade tuggat sönder en soppåse som stack upp ur soptunnan i går kväll och spridit ut blöjor över hela vägen....Pinsamt....Fick kasta mig ut och samla ihop allt, inte så fräscht!
Funderar på att ringa kommunen och fråga om vi kan få hit en sån där brun soptunna eller en större än vi har. Det blir mycket sopor när man har en bebis. Vet bara inte om jag orkar sortera allt så jäkla noga....har fullt upp med allt möjligt annat just nu ändå.

På Fredag ska jag på min gammelmormors begravning :(
Den börjar klockan 12 i Grythyttan så det blir ganska omständigt. Peter är tvungen att ta ledigt för jag vill ju inte ta med mig Emma och Hugo in i kyrkan...Peter stannar kvar hemma hos mor och far med barnen medan jag drar i väg på begravningen och då måste jag ha sett till att Bugge är tankad ordentligt. Sen får han komma till församlingshemmet ( tror det är dit vi ska ) med barnen när allt är klart så får vi äta lite smörgåstårta.

Sen är nästa fråga...vad fan ska jag ha på mig? Vet att det inte är någon speciell dresscode i våran släkt men nåt annat än mjukisbyxor vore ju kul att ha på sig...typ...vi ska ju iaf till kyrkan. Har allvarligt inte mycket att sätta på mig, och jag vill inte handla en massa kläder eftersom jag planerar att gå ner till det jag vägde innan, eller åtminstånde runt den vikten så jag kommer i mina kläder. Måste gå igenom min garderob...men inte idag för det orkar jag fan inte.

Usch vad jag svär...

13.21 är klockan nu och snart ska jag hämta Emma på dagis. Vi har haft lite dispyter med henne ett tag nu, hon är riktigt trotsig...eller inte trotsig kanske men hon lyssnar inte förrän man blir arg och höjer rösten och det gillar jag inte. Mycket krångel hela tiden och mycket tjat....sen hade hon varit dum mot ett barn på dagis igår, hon hade sagt till flickan att hon gjorde fula saker och allt var fel som hon gjorde och det är fan inte okej!
Vi hade ett långt snack igår om det så jag hoppas att hon inte gör om det....berättade att om man retar ett barn så där så kallas man för mobbare och det ville hon ju inte vara. Tycker det är bra att sätta namn på vad jag menar för då är det lättare att ta in tror jag...för säger jag mobbare i ett tråkigt sammanhang vill hon ju inte vara en mobbare och då gör hon inte så igen förhoppningsvis. Svårt med barnuppfostran....är jag för hård? är jag för vek? hur ska man förklara?

Sen när de får syskon är det ännu värre... pust...då måste man vara rättvis som fan...för barn räknar varenda liten millimeter på godisbiten som de ska dela...( Har ju två småsyskon så jag vet )
Och varför har man dåligt samvete hela tiden ? Man är trött och orkar inte göra saker och blir lätt irriterad och så vidare...då kickar mammasamvetet in när barnen gått och lagt sig på kvällen och man tittar på den där söta ungen som ligger där i sängen och snusar så skönt...ständigt oroad är man också ta mig fan...

SKA INTE HA FLER SYSKON ÅT EMMA OCH HUGO!!!TVÅ RÄCKER BRA!!!MYCKET MYCKET MYCKET BRA!!!

Fast bebisar är ju bra söta :)

Svårt att säga att man aldrig ska få en sån där söt liten unge igen...men jag är faktiskt väldigt nöjd med min två. Slippa vara gravid igen och gå igenom en förlossning till, första månaderna med bebben som man är ständigt oroad för om den andas eller inte...( släpper med barn nr 2 mycket fortare )...alla hormoner....nej fy...ska sätta upp en lapp på kylskåpet så det inte blir en tredje den 9:e April om fem år...:)

Alla åldrar har ju sin charm sägs det ju men jag tycker allt att Emmas ålder är roligast...man kan ta det MYCKET lugnare när de blir äldre...slippa allt pass...det tillkommer ju andra orosmoment i stället men inte hälften så jobbiga tycker jag....Nej vill Peter ha en unge till får han adoptera en 5 åring eller nåt...nån söt liten afrikan med krulligt hår vore inte fel i så fall....nåt annat går jag inte med på!

Nej nu ska Emma hämtas...

KRAM

Grattis Peter!!


Peter 28 år 17/5-2008

image103

Världens bästa Peter....

Örebro

Hej hej!!

I morgon fyller Peter år och han fick ju biljetter till Kiss för flera månader sen i förskott...men igår köpte vi presentkort på Rainbow Tattoo och beställde tid åt honom. Emma vill ju så klart ge honom present när han fyller....fast nu var det ju så att hon inte kunde hålla sig så han blev firad redan igår av oss i familjen. Vi köpte med en tårta hem och så fick hon överaska pappa efter maten med tårta och presentkortet. tror att han ska tatuera in 9/4 och så Emma&Hugo. Vill också göra det, men det får vänta.

Idag var jag, Emma, Hugo och åsa till Marieberg för Emma skulle klippa sig för första gången.
Hon har vägrat gå till någon annan frisör än sin mamma....men nu så har jag lyckats övertala henne och hon var såååå duktig och blev så fin.
Hon var så stolt när hon kom ut därifrån med rosa och lila slingor i håret.

Vi köpte även nya skor till henne ( min passion ) och jag köpte två X-tra långa linnen som jag kan ha till mina leggings.
Åsa köpte någon datasladd och en ny plånbok.

Hittade även två stycken BB väskor som jag vill haaaaaaa...( Björn Borg ) Har ju några sådana och de är ju inte gratis men det är ju min hobby lite grann....Väskor, skor, plånböcker, solglasögon, juveler :) kläder, smink äh va fan jag gillar att shoppa!!! Men väskor och jag hör ihop!! Kan dock inte köpa dessa för de kostar nog 800 kronor styck och jag är mamma ledig ju...suck...Får nöja mig med min BB plånbok och så har jag ju en ganska ny BB väska...köpt i år iaf.

Nej nu ska jag gosa med familjen!!

Puss och hej


Onsdag 14 Maj

Hej...

Mamma....om man häller vatten på en katt, växer deras hår då?

Sköna funderingar hon har i bland måste jag medge!

Idag har vi ju varit på BVC och vägt Bugge....5810g och 58 cm lång...Barnmorskan sa iaf att han har rätt proportioner (?) fastän han ligger mycket över normalkurvan, det var skönt att höra.

Satt nyss och kollade på några olika bloggar...guuud vad många modebloggar det finns och ung mamma bloggar....Jag är varken ung mamma eller har en modeblogg...Men de där modebloggarna får ju en massa pengar för att blogga och det vore ju inte fel!! Måste skaffa mig ett nytt koncept....men jag sticker ju inte ut så mycket från mängden så det kan bli svårt. Har sett att de tar kort varje dag på sin outfit och det vill jag verkligen inte göra! Ser bilden och undertexten framför mig....

Å idag har jag mina fula rea jeans med en baby kissrand på och en tröja som luktar sur mjölk med massa spyfläckar...samt mina ballerina dojor som jag köpte på skopunkten för ...hmm ja vad var det, ta tre betala för två par...för sisådär ett år sen...Håret har jag dessutom inte klippt sen i februari och sitter just nu uppe i en tofs som jag förövrigt lånat av Emma. Undrar hur mycket pengar jag får för det? hahaha

hahahahah Nu har jag varit väldigt smart...Emma och hennes kompis kom in och frågade vad de skulle göra, om jag hade nåt tips...jaaaa sa jag ni får en peng för varje spik/skruv ni hittar i gräsmattan vid altanen och lägger i en burk....på så sätt slipper jag göra det...måste dock hålla lite koll så de inte tar spik ur någon låda och fuskar!!

Sen ska jag nog be dem rensa rabatten...moahahah 

Värt varenda krona.....

Nej nu ska jag laga mat...

Heeeej

Duffy-Mercy

Hej hej!!

Fick en liten stund över eftersom jag kommit på att Hugo gillar att ligga i Emmas sulky. Emma är ute och leker och Peter är iväg och repar, så jag har det ganska skönt just nu. ( Å nej Pappa inte matt-trasor )

Just nu lyssnar jag på Amanda Jenssens Amarula tree och innan dess Duffy med Mercy...så jäkla bra låt!! Tycker dock inte att resten av Duffy skivan håller samma kvalitet som Mercy men den låten är helt suverän! Amanda Jenssen går inte av för hackor hon heller...gillar även Amy Winehouses musik men hon är ju en j-v-la knarkare så med det sjönk hon i värde rejält.

Idag är det 13:e Maj...herre gud vad tiden går fort! Förstår att folk säger att deras barn gör dem gråhåriga för tiden går ju så fort med barn att man helt plötsligt en dag vaknar upp och tittar sig i spegeln och är gråhårig....man hinner ju liksom inte med...

I morgon ska jag till Bvc med Hugo och väga han igen....hoppas allt ser bra ut för min lille kille. Han har blivit så stor så fort tycker jag men det är väl bara för att han hade det utgångsläget. Han har ju kläder för en 3 månaders bebis och så är han så stark i kroppen och vänder sig själv i sängen och ålar runt.

I dag hälsade vi på hemma hos Carro och Emma fick göra en ansiktsmask av gips. Hon var jätteduktig och satt så stilla hela tiden tills den torkat och kunde tas bort. Hon gjorde även ett finger av gips och så gipsade hon in en pinne :)

På Lördag fyller pappa Peter 28 år...Han har redan fått present av oss...han ska åka på Kiss i Stockholm den 30 maj så vi köpte biljetten åt honom för flera månader sen. Skulle egentligen vilja följa med för är det en grupp jag skulle vilja se live så är det Kiss! Men jag måste ju ta hand om våra skruttar...så är det i livet...man kan inte få göra allt man vill.

Nej nu ska jag gå in på någon boksida på nätet och kolla om det finns några bra böcker att beställa. Har hittat massa självbiografier som jag skulle vilja läsa.

Ha det bra!!

Måndag

God dag!

Det var ett tag sedan men det är ju så att jag har händerna fulla. Vad har hänt senaste tiden då? Ganska mycket faktiskt för att svara på min egna fråga...:)
Hela Maj är i stort sett fulltecknad så det händer saker nästan varje dag...mer eller mindre intressanta. Jag Emma och Hugo har ju varit på Grythyttemarken där jag gick med Hugo på magen i Baby Björn, inte helt enkelt för det blir tungt ganska fort fastän han inte är så stor...eller stor är han men ändå inte...äh ja ni fattar...Emma shoppade massor men inte en grej för sina pengar...snål som hon är så de har hon sparat...Peter frågade henne när hon ska handla för sina pengar och hon svarade bara "Sen"...

Igår var vi på Grimsödagen och det var jättekul!! De hade en massa utställare och så fick man gå runt och titta på massa roliga saker och prova på grejer...
Vi började med att gå in i ett rum med massa uppstoppade Svenska djur som älg, varg, lo, räv, rådjur osv...det tyckte Emma var kul sen kunde man testa deras tassar, klövar eller vad det nu heter i sand och se deras fotspår...det tyckte Emma var skoj. Peter provade även en skyttesimulator som verkade vara kul!

Sedan gick vi till en hage där de hade ponnyridning och Emma red där på nån brun häst som hette prinsen...eller heter kanske man ska skriva...eller vad vet jag... sedan gick vi och tittade på Bäverfällor vid ett vattendrag där det även satt en död bäver i en fälla som Emma och jag tittade lite närmare på och konstaterade att bävrar inte är ett dugg söta...Orangefärgade tänder och ett allmänt ilsket uttryck och ful svans...heter det svans? paddel? äh strunt samma ful och otäck såg han ut så jag var glad att han satt fast i fällan!

Sen grillade vi korv vid brasan och drack läsk och hade det mysigt till jag skulle ta ett bett på korven och upptäckte en fästing i min senap!! En fästing jävel i min mat!! De som känner mig vet nu vid detta laget att det var katastrof för mig och att Eva fick paranoja och började känna fästingar på hela kroppen som kröp...men allvarligt talat var kom den ifrån? Vill inte veta!!! Hugahhh...åt väl upp korven med en tanke i huvudet att jag just nu blev smittad av massa konstiga sjukdomar medans jag tuggade på fästingkorven...( obs! tog bort fästingen innan )

Efter fästingattacken gick vi vidare och Emma provade att skjuta luftgevär som hon tyckte var skitskoj! Det gick inte bra för henne...tror inte hon träffade nåt annat än skogen bakom men det är inte det som räknas när man är jägare...utan att få skjuta!! :) hahaha där fick jag till det!!! Nej men så länge hon har kul så spelar det ingen roll!!!

Hugo hade sovit hela tiden fram tills nu, så då gick vi till en stor gräsmatta och bredde ut en filt under ett äppelträd för när Hugo vaknar ska han äta på en gång!! Emma ville rida häst en gång till så hon och Peter gick ner till hästarna medan jag matade Hugo och funderade på om några mer fästingar var på väg krypande krälande mot mig medan jag helt oskyldigt satt där på gräsmattan på min filt under äppelträdet och gav min lilla son mat...jag är sjuk jag vet!!! Hahahah...;) Sen gosade Hugo och jag en stund där på filten...han är så mysig...

När Emma hade ridit klar kom de gående och vi satt där under fästingträdet eller äppelträdet var det nog...Emma klättrade i trädet en stund och sen kom ett flygplan och kraschade ovanför oss...rakt i trädet!!! Alltså det var en modell mindre....ett sånt där man drar upp med en gummisnodd och kastar i väg och som sen flyger...( känner för att vara lite dramatisk idag ) Emma köpte ett sådant senare...inte för sina pengar om ni trodde det....haha...det planet fick vi aldrig att funka...satte säkert ihop det fel sen bröt Emma av vingen så den är historia nu.

Vi hade i alla fall jättekul på Grimsödagen och kan rekomendera det till nästa år. Vi hade ju också väldans tur med vädret...helt underbart.

Hugo har ju också börjat skratta...första gången på sin 4-veckors dag sen har han skrattat varje dag och är allmänt glad så fort man pratar med han. Jag blev så förvånad den dagen när jag väckte han från sin 4 timmars sömn i bilbarnstolen och han tittar på mig och ler med hela ansiktet!! Sen fortsatte han bara precis som han hade lärt sig det medans han sov. Finns inget sötare än när en tandlös liten knubbig bebis ler åt en med hela ansiktet!! Då smälter man!!

När han fyllde 1 månad köpte vi keps och adidas skor åt honom...kepsen för att det var så varmt med mössa och skorna för att det är så kul och sött, men onödigt jag vet!!Men jag lägger inte ut en massa pengar på olika beroenden så jag kan göra det på adidas skor åt min nyföding...och min 5 åring med så klart som fick ett par nya gummistövlar. Kanske inte låter så kul men då är ni inte 5 år, bor i Striberg, gillar skogen och bryr sig inte vad som sitter, på fötterna bara det går fort att få på sig...

Ska lägga ut några bilder också som ni kan titta på...dessa är från Grimsö...Klicka på bilderna för att få dem större...

            

Nej nu har vi nattning framför oss så det är bäst jag slutar för nu behövs jag på annat håll...men nu har ni fått lite underhållning en stund så syns vi här en annan dag!!

Många kramar från mig...Hej


PedofilJävel



Varför inte bara göra världen en tjänst och utrota dessa grymma människor? Ingen utom de själva skulle ha nåt emot det!!Om vi friska normala människor går samman och trollar bort dessa äckel så kan vi låta barnen växa upp i ett tryggt samhälle. De blir aldrig friska på sina psykhem...det är deras läggning och den går inte att ändra på tyvärr...lika lite som det går att ändra min och din läggning...Ett skott i pannan vore inte fel utan rättvist....

//tjoflöjt

Till Hugo, min prins...

Är det du, allra käraste barn, som har kommit till sist ändå.
Om du kunde begripa, vad jag längtat, men det kan du visst aldrig förstå.
Tänk att du skulle komma till sist, det vågade jag väl knappast tro,
fast det var då min enda beständiga dröm, som aldrig kom till ro.

Kom och sätt dig hos mig, lilla barn, så jag kan krama dig sakta ett slag.
Jag vill känna, att du är mig nära, jag vill höra ditt andetag.
Tänk, vad allting konstigt och krångligt, med ens blivit lätt att förstå.
Hjärtans allra käraste barn, så väl att du kom ändå.

image95


Till Emma, min stora fina tjej...

"En dotter"
Ett barn är ett mirakel
väl värt att vänta på.
Det största och det bästa
en mor och far kan få.

En dotter kan förtjusa
från början med sin charm
Och gärna blir hon buren
av någon villig arm.

Men snart hon börjar tröttna
på att bara vara rar.
Och livet har så mycket
som lockar och som drar.

Den tiden går så fort
från liten tjej till stor.
Dock är hon alltid älskad
långt mera än hon tror.

image94


RSS 2.0